Fred itse löysi täydellisen vastauksen

Fredin veressä todettiin klorotiatsidi, diureettinen aine, jota käytetään sydän- ja munuaisten vajaatoimintaan liittyvissä turvotöissä. Aine katsotaan hyväksi peitoksi vakavampaan dopingiin, joten Fred joutui syrjimään kahdeksi vuodeksi, mutta hänen asianajajiensa onnistui vakuuttamaan urheiluviranomaiset, että pelaaja ei ollut syyllistynyt dopingtestiin. Brasilian maajoukkueessa he hylkäsivät heidän osallistumisensa tapaukseen, Shakhtar kielsi myös kaiken, vaikka kriitikot huomasivat, että viimeisten 6 vuoden aikana neljä Pitmenin pelaajaa ovat läpäisseet positiivisia dopingtestejä.

Fred itse löysi täydellisen vastauksen, joka kerta kun hän palasi kentälle vielä motivoituneemmaksi ja vahvemmaksi. Näyttää siltä, ​​että hän palkitaan kaikesta tänä vuonna.

Kuten he sanovat, Rubin saa hyviä rahoja tälle sopimukselle – 3,3 miljoonaa euroa, mutta myös Noboa, jolle viimeiset kuusi kuukautta ovat tulleet todennäköisesti uransa pahimmiksi. Tänä aikana Christian tutustui Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin – Eremitaasiin ja penkkiin. Älä kysy, miksi Zenit hankki viime vuoden kesäkuussa tämän pitkän venytetyn Ecuadorin, joka oli yksi parhaista pelaajista Premier Leagueissä. En usko, että Zenitissä he tietävät tarkan vastauksen tähän kysymykseen. Mitä tulee nyt Ozdoeviin. Näyttää siltä, ​​että vastaukset eivät näytä. Ja logiikka on erilainen siellä.

Ozdoevissa hänellä on vain yksi selkeä etu – Venäjän passi. Vaikka energiaa ihailtiin joskus – hän teki paljon työtä Dzagoevin tasolla (130-150 teknistä ja taktista toimintaa per peli) – ja kykyä osata asiantuntevasti ruutuun-ruutuun (ehkä tärkein rooli modernissa jalkapallossa). Kaksi tai kolme vuotta sitten luotettiin siihen, että tähän erinomaiseen työkykyyn lisätään jotain muuta – Ozdoyev kukoistaisi, nousee ja nostaisi paikan maajoukkueeseen. Odotetun edistyksen sijasta alistava keskikenttäpelaaja kuitenkin lakkasi kehittymästä.