On tärkeää huomata italialaisen vaikuttava kärsivällisyys

Italian puolustaja jätti Manchester Unitedin kolmeen viimeiseen siirtoikkunaan, mutta jotain pitää hänet Red Devils -leirissä riippumatta siitä. Mitä me emme vain kuulleet – vain tänä kesänä toimittajat totesivat luottavaisin mielin lähdössä Serie A: lle.

Nedoizgoi. Viisi tähteä, jotka halusivat kerran päästä eroonPhoto: football365.com

On outoa, että italialainen on saanut mainetta aina tarpeettomana pelaajana Old Traffordissa. Kyllä, hän ei ole vaikuttunut hänen esityksistään, ja tuskin sitä ei pidetä tärkeimpänä, mutta hän ei koskaan pudonnut hänen baarinsa alapuolelle ja vilpittömästi pettynyt. Ex-pelaaja “Torino” liittää reiät ja pelaa viimeisenä molemmilla puolilla. Toisin kuin monet joukkuetoverit, on ennustettavissa, että yleensä hyvin.

On tärkeää huomata italialaisen vaikuttava kärsivällisyys, joka ei ilmaise tyytymättömyyttään valmentajaan Jose Mourinhoon. Arsenalia vastaan ​​hän vietti kolmannen ottelun kauden aikana – ei ollut mitään, että portugali kutsui häntä “hengenpelastajaksi”. Takaisin syyskuussa hän totesi, että Darmin “on valmis kaikkeen.” Tätä ei voida sanoa klubin muista puolustajista.

Robert Snodgrass

Tammikuussa 2017 Robert Snodgrass muutti West Ham Unitediin Hulilta 10,2 miljoonaa puntaa, mutta kuusi kuukautta myöhemmin hänet lähetettiin Aston Villa vuokralle. Opas on ymmärrettävissä: kaksi auttaa 15 pelissä – ei vaikuttava tilasto.

Huolimatta Slaven Bilicin asenteesta ja vaikeasta historiasta, Scotsman kieltäytyi palaamasta Birminghamiin, ja valmentaja Manuel Pellegrini oli iloinen vain siitä.

Nedoizgoi. Viisi tähteä, jotka halusivat kerran päästä eroonPhoto: football365.com

Kesällä joukkueeseen tuli yhdeksän rekrytointia, mutta Snodgrass oli edelleen yksi kirkkaimmista “vasarista”. Jopa Jose Mourinho tuijotti häntä.

Vaikka Pellegrini ajattelee uudelleen Samir Nasrin uraa, Snodgrass toimittaa jatkuvasti hyökkääviä avustajia. Tarvitaanko ranskalaista?

Divok Origie

”Tämä on jalkapallo. Joskus asiat muuttuvat huonommaksi sekunnissa ja joskus paremmiksi. Tämä on tärkeää, ja se on aina miellyttävää, ”sanoi Jürgen Klopp hänen puoliksi unohtuneen seurakuntansa Divok Origin voittaman voiton jälkeen.