Syksyllä Zenitiin muodostettiin keski-kolmio

Kyse ei ole siitä, kuinka energinen, mestarillinen ja älykäs Ozdoev on nyt. Tämä on kaikki toissijaista. Tärkeintä – “Zenith”, jossa hän menee, keskilinja, ja niin varustettu. Niin paljon, että jopa Noboa, korkeimman luokan esiintyjä, pelasi vain 676 minuuttia kaikissa turnauksissa – 24% suurimmasta mahdollisesta ajasta. Ecuadori, kun hän meni kentälle, pelasi hienosti tehtyjä neljää maalipelaa ja tuli säännöllisesti parhaaksi ottelussa avainohjelmissa. Ja taas meni kuurokantaan. Toiset pelasivat – Paredes, Kranevitter, Erokhin ja Kuzyaev. Kumpi on vahvempi kuin Ozdoev? Jopa passi.

Zenitillä on outo yhteys Berdyeviin. Toinen tarpeeton siirtoPhoto: Elämä, Sportbox, SBO

Syksyllä Zenitiin muodostettiin keski-kolmio – kaksi argentiinalaista ja Kuzyaevia. Tai Erokhin Kuzyaevin sijaan. Tai sen sijaan, että joku Argentiinasta. Kaaviossa 4–3–3 keskikentän keskipalvelijoille on kolme paikkaa. Mutta tämän mallin mukaan Roberto Mancini ei pelaa. Hänellä on joko 4-2–3–1 tai 4–2–2. Molemmissa tapauksissa Ozdoev voi vaatia vain kaksi kantaa. Erokhin – esiintyjä on enemmän hyökkäävä eikä numero yksi kilpailija. Tärkeimmät kilpailijat ovat Paredes (box-to-box), Kranevitter (opornik) ja Kuzyaev (opornik ja box-to-box). Neljä pelaajaa kahdessa paikassa. Mitkä ovat kertoimet vähintään 24% ajasta?

Joku on nyt närkästynyt – mutta entä koostumuksen pyöriminen, penkin pituus ja kaikki taitavat? N. Kuinka monta Mancini pyöri Novoseltsevin, Polozin, Terentyevin ja saman Noboa kanssa? Rotation-soitin on, kun pelaat noin 50% ajasta. Mutta ei 24%. Tämä on toinen tila – ei kierto, vaan lähin varanto. Tämä on ensimmäinen. Ja toiseksi “Zenith” ja niin penkki on pitkä, pidempi kuin muut. Ja vielä enemmän, sen ei tarvitse pidentyä keskilinjassa. Puhumattakaan siitä, että esiintyjä läpäisee kilpailijansa. Mikä on tämän siirron syvä merkitys?