Tässä Hanni on tiimissä hiljattain

Kaikki eivät ymmärrä, miksi Spartak-päävalmentaja asettaa tämän tai kyseisen pelaajan lähtökokoonpanoon tai poistaa hänet kentältä ottelun aikana. Mutta monet ihmiset huomaavat, että joidenkin henkilöstön muutosten jälkeen peli hajoaa, vuorovaikutusten laatu laskee, tai vielä pahempaa … Massimo Carrera kommentoi vastahakoisesti päätöksiään: “tämä on meidän sisäinen keittiö” ja “tämä on minun päätös”. Niinpä se oli esimerkiksi Rebrovin vapauttaminen kotipelissä Athleticin kanssa, josta Spartak maksoi liian paljon hintaa.

Tässä Hanni on tiimissä hiljattain, eikä mielestäni ollut yhtään lehdistötilaisuutta, jossa yksi kahdesta kysymyksestä ei olisi sanottu – miksi hän ei pelannut tai miksi olet vaihtanut hänet. He kysyivät siitä jopa SKA-Khabarovskin voiton jälkeen. Ei ole selvää, miksi Fernando pysyi varauksessaan paluuottelussa Athleticin kanssa, miksi Promes, joka on hirvittävässä muodossa, tulee vakaasti kenttään, miksi Roche ei toimi ollenkaan. Kuitenkin, kun Roche soittaa, kysymykset hänelle ja valmentajalle ovat vähäisempiä. Ja se on hyvin hauska.

Minulle villin tapaus oli Janon tuotanto korvaamaan ottelussa Lokomotiv. Hyvin outo päätös, jota ei voida selittää loogisesti. Ehkäpä laskelma oli, että Moskovan lumimyrsky ottaisi ilma-Georgian ja ottaisi sen päähän yhdessä pallon kanssa. Ehkä tämä on ainoa työversio. Vaikka Janoista puhuttaessa pitäisi alkaa siitä, mitä hän tekee klubissa yleensä – tämä on paljon globaalimpi kysymys. Ei ole myöskään vastausta siihen, vaikka hakuja on tehty jo yli vuoden.

Onko Carreralla ongelmia vaihtojen kanssa? Uudelleenjärjestelyn jälkeen Spartak menetti paljon pisteitäFoto: Eurosport, RG

Kyllä, “Spartacuksen” henkilöstöpäätöksissä on tarpeeksi outoja. Ja se ei alkanut eilen, se on aina ollut. Toinen asia on se, että he kiinnittävät tämän huomion lähinnä epäonnistuneiden otteluiden jälkeen. Kuten kauden alussa. Muista: Glushakov, joka on tuskin elossa, on vakaa pohjalla, sama Rebrov, jolla on terve Selikhov, urheilija nimeltä Kombarov. Jo aikaisemmin, kultaisessa keväällä, Carrera luotti Kutepoviin, vaikka talven kokouksissa Jikia oli joukkueen paras puolustaja. Voi, ja nyt joukkue on kovaa ilman häntä!