Toisen osuuden 32. sekunti RB Leipzigia vastaan

George Jikia Spartakista, Viktor Vasin CSKA: sta ja Alexander Kokorin Zenitistä – italialaiset valmentajat toimivat kahdessa joukkueessa; he joutuivat asentamaan ja jakamaan kuormituksen niin, että pakollinen valmistelu kauden jatkamista varten ei rikkoa mitään pelaajia. Carrerassa ja Mancinissa loukkaantuneiden luettelo (nyt hänellä on todella vähän pelaajia, koska polven bändi osittain repeytyi Mammania) on helppoa – siellä työskentelee aina lääkäreitä. Tämä ei ole Massimon ja Roberto’n päämajan rangaistus – se on laki, joka on kirjoitettu hieman edellä. Tällainen on keväällä tapahtuva maksu Euroopan Cupissa.

Nyt, kun alle 201 päivää on jäljellä ennen vuoden 2018 MM-kisojen alkua, en edes halua miettiä Venäjän maajoukkueen kohtaloa. Hänellä on itsevarma kouluttaja – hän jopa ajattelee, että Anton Zabolotny on parempi kuin Artem Dziuba.

Igor Shalimov, hoitaa Smolov. Kokorin repäisi nivelsiteet, mutta ei muodostanut nivelsideä Fedorin kanssa maajoukkueessa. Valitettavasti odottamattomat ongelmat hyökkäsivät meitä paljon aikaisemmin transsendenttisissa odotuksissa.

Toisen osuuden 32. sekunti RB Leipzigia vastaan: Kokorin juoksi pois keskikierroksesta kaukana, Krishito, joka oli epämääräinen Willie Orbania vastaan, laskeutui menestyksekkäästi oikealle jalkansa ja tarttui polviinsa. Alexander huusi, nousi ylös, suoritti legginssit ja vietti pari minuuttia kentällä, jonka jälkeen hän putosi nurmikolle ja huomasi, että peli oli ohi hänelle. Seuraavaksi oli lääketieteellinen auto, katkera kyyneleet, jääpakkaus ja Zabolotnyn uloskäynti.

Vahinko murtui parhaan kauden Kokorinin urassa. Kuka syyttää? Kuva: FC Zenit, RFU

Hyökkääjä on sääli, mutta myötätuntoa myöten voitte auttaa jalkapalloilijaa, joka on pudonnut pitkään, tai Zenitiä, jolla on jo niin paljon ongelmia, tai Venäjän maajoukkueesta, joka 2018-maailmanmestaruuskilpailun aattona menetti vielä yhden pelaajan.

Kokorinin uran paras ajanjakso murtui nivelsideen repeämästä – tämä on kiistaton tosiasia. Vuoden 2013/2014 kaudella hän teki vain 15 maalia – 10 hän perusti Dynamon joukkueeseen ja 5 muuta maajoukkueen muodossa. Ja tänä syksynä tänä syksynä jo saavutettiin 15 maalia (8 Premier-liigassa, 7 Euroopan liigassa) – Anji teki 2. lokakuuta (2: 2) Kaspiyskissä. Ennen vahinkoa hän loi yleensä 19 tavoitetta ja teki 6 avustajaa.