Viime vuoden elokuun lopulla armollinen

Kokorinin uran paras ajanjakso murtui nivelsideen repeämästä – tämä on kiistaton tosiasia. Vuoden 2013/2014 kaudella hän teki vain 15 maalia – 10 hän perusti Dynamon joukkueeseen ja 5 muuta maajoukkueen muodossa. Ja tänä syksynä tänä syksynä jo saavutettiin 15 maalia (8 Premier-liigassa, 7 Euroopan liigassa) – Anji teki 2. lokakuuta (2: 2) Kaspiyskissä. Ennen vahinkoa hän loi yleensä 19 tavoitetta ja teki 6 avustajaa.

Viime vuoden elokuun lopulla armollinen Stanislav Cherchesov sanoi: ”Kokorinin osalta kaikki puhuvat nyt vain jalkapallosta. Ja toivon, että hänen aikansa maajoukkueessa tulee lokakuussa. Eteenpäin palasi maajoukkueeseen, ja hän tapasi kokouksia Etelä-Korean (4: 2) ja Iranin kanssa (1: 1). Mutta koska Anjin ottelua vastaan, Kokorin kokonaistilastot ovat heikentyneet: 4 tavoitetta ja 2 kulkee kaikilla rintamilla – 1767 minuuttia puhdasta peliaikaa.

Helmikuussa Zenitin fyysinen valmentaja Andrea Skanavino kertoi meille, että Kokorin on Pietarin joukkueen kehittynein pelaaja: hyvä genetiikka, vahvat lihakset, kestävät. Kauden toisella puolella hyökkääjä liikkui edelleen nopeasti, esiintyi eri puolilla kenttää, taisteli eteenpäin ja siivosi takaosaa ja haavasi vaikuttavan mittarilukeman, mutta vain hänen tavoitteensa ja pisteytystavoitteensa tulivat harvinaisiksi. Visuaalisesti Kokorin ei näyttänyt olevan väsynyt, vaikka hänen nimensä lähes hävisi tulostaulusta.

Maaliskuun 11. päivänä kaikki selviytyi: lääketieteellinen tutkimus osoitti, että hänellä oli lihasväsymystä, joten Kokorin aloitti vierasottelun Rostovia vastaan ​​(0: 0) varaukseen ja astui kenttään vain 58. minuutilla Polozin tilalle. Loppujen lopuksi Mancinilla ei ole ketään pisteitä … Muutaman päivän kuluttua RB Leipzigia vastaan ​​pelattu peli lopulta lopetti Zenitin pääpisteet.

Maailman parhaat urheilukirurgit ja traumatologit eivät todennäköisesti kerro, miksi jalkapallon pelaajat “repivät”. On äärimmäisen vaikeaa analysoida ja tunnistaa malleja, on vaikea perustella tätä asiaa logiikan tai erityisten syiden näkökulmasta. Mutta tämä ei näytä olevan sattumaa, kun kolme jalkapalloilijaa venäläisistä klubeista, jotka päättyivät Europa-liigan 1/16 finaalissa, saivat samat vammot. Joko harjoitusleirillä tai heti niiden jälkeen. Keho on ylirajoitettu – ja hryas.