Yleensä kaikki nämä kummallisuudet eivät ole pahimmat

Yleensä kaikki nämä kummallisuudet eivät ole pahimmat. Paljon pahempaa on, että Carrera ei aina vastaa riittävästi vastustajan korvaamiseen. Lokomotivin voitto ensimmäisellä kierroksella vetäytyi varajäsen Anton Miranchuk ja Kolomeytsev; Yuri Semin rakensi pelin uudelleen, kun taas Spartak käänsi taktiikkaan “painoi pappeja portteihinsa”. “Tosno” on saavuttanut Markovin ponnistelujen ihme. Tehokas korvaaminen (Khubulovin pisteytys) oli myös ottelussa Anjin kanssa. Chalov CSKA: ssa, Tashaev Dynamossa …

Meidän on myönnettävä, että Spartakin kilpailijoilla on liian monta onnistunutta (tavoitetta tai avustusta) korvaamista. Tämä voi olla vain sattuma, ja ehkä – punaisen ja valkoisen valmentajan heikko työ. Sesonkiaikana Spartak pisteytyi johdonmukaisesti ensimmäisenä, mutta usein hän jäi voittamatta – myös siksi, että Carreran päätökset (taktinen tai henkilöstö) olivat hävinneet pelin aikana. Vaikka se ei tietenkään ollut ilman muita tekijöitä – psykologia ja fysiikka. Nyt ei ole sellaista asiaa, mutta kysymykset ovat edelleen olemassa.

Onko Carreralla ongelmia vaihtojen kanssa? Uudelleenjärjestelyn jälkeen Spartak menetti paljon pisteitäFoto: Eurosport, RG

Samaan aikaan on väärin syyttää vain Carreraa outoista korvauksista. Itse asiassa Spartakilla on melko vaatimaton lähin varaus. Katsokaa punaisia ​​ja valkoisia tarjouksia ottelussa SKA-Khabarovskin kanssa – joka voisi todella vahvistaa peliä? Vain Ze Luis. Mutta hän ei ollut hakemuksessa, ja mitä hänen kanssaan tapahtuu, on jo alkanut ärsyttää. Mutta Melgarreho, vaikka hän onkin erittäin hyödyllinen, ja vielä enemmän, Roche on vielä vähän arpajaisia. Kuten Samedov, joka ei ole vielä menettänyt pisteyttään ja paikoilleen, mutta näyttää menettäneen onnensa.

Toisen osuuden 32. sekunti RB Leipzigia vastaan: Kokorin juoksi pois keskikierroksesta kaukana, Krishito, joka oli epämääräinen Willie Orbania vastaan, laskeutui menestyksekkäästi oikealle jalkansa ja tarttui polviinsa. Alexander huusi, nousi ylös, suoritti legginssit ja vietti pari minuuttia kentällä, jonka jälkeen hän putosi nurmikolle ja huomasi, että peli oli ohi hänelle. Seuraavaksi oli lääketieteellinen auto, katkera kyyneleet, jääpakkaus ja Zabolotnyn uloskäynti.