Bonusten vedonlyönti Ruotsi

Nyt hänellä on vain hänen harrastuksensa – baseball. Joe alkoi viettää enemmän aikaa katsomassa otteluita. Hän syöksyi niin syvälle tähän peliin, että hän alkoi tietää kaiken viimeiseen yksityiskohtaan: mikä pelaaja heittää paremmin, kumpi – toimii nopeammin. Peta oli tietoinen pelaajien fyysisestä kunnosta, siirroista ja muista baseball-uutisista.

Eräänä päivänä Joe päätti panostaa, koska hän tiesi tapahtuman lopputuloksen lähes varmasti. Tarjous pelattiin. Ja sitten Peta ymmärsi, että hänen ei ollut vaikea jakaa baseball-peliä yksittäisten pelaajien kohtaamiseen ja selvittää, mikä joukkue voittaa loppujen lopuksi.

Joen mukaan se osoittautui vieläkin helpommaksi kuin osakevälittäjä: loppujen lopuksi hänellä oli lähes täydelliset tiedot pesäpallosta, ja pörssin epävarmuus bonus betting oli jatkuvasti korkeampi. Ensimmäisenä vuonna hän saavutti noin 40 prosentin tuoton ja tuli parhaaksi baseball-ennustajaksi.

Kapperitilastot saivat suuria investointeja. Joe Peta toimi omilla varoillaan ja pystyi ansaitsemaan kunnon. Jonkin ajan kuluttua tuotto laski 10-15 prosenttiin ja Peta päätti lopettaa hinnat.

Peta ei johtanut kapperin luokitusta, mutta hän onnistui ansaitsemaan hyvää rahaa, tekemään nimen itselleen ja avaamaan konsultointiyrityksen. Ei paha tarina pyörätuoliin joutuneelle miehelle, menettänyt työnsä ja lopulta luopua.
Bob Vulgaris

Urheiluvedonlyöntien tennismailojen analyysi

Lapsuudesta lähtien Bob Vulgarisilla oli silmänsä esimerkki miehestä, joka teki panoksia usein ja suurilla summilla. Se oli hänen isänsä. Bob-perhe oli ajoittain konkurssin laidalla.

Poikana hän ymmärsi, että panokset ovat erittäin vaarallinen polku rikastukseen, joka useimmille pelaajille päättyy epäonnistumiseen. Hän näki konkurssin pelaajat kasinoissa ja vedonvälittäjissä. Päätelmänä, jonka Bob teki lapsuudessa: et voi lyödä vetoa ilman täydellistä ymmärrystä siitä, mitä tapahtuu. Satunnaiset vedot eivät koskaan voita.