Djokovic: Berdych on parantunut. Keskeisillä hetkillä minulla on psyykkinen huippu

Lontoo O 2 Arena kaikui: “Mennään, Tomas!” Tai: “Tule, Berdyč!”

Turhaan katsojat haluavat vielä enemmän draamaa. Berdych epäröi tärkeässä hetessä ensimmäisessä sarjassa, kun hän ei ottanut haukkisiltaa. Toisessa asetettu, niin ei riitä lopulta, kun Djokovic vihdoin työntänyt ottelun voittaa.

Kuten Dubaissa, Monte Carlo ja Pariisissa oli heidän neljäs mittaus voimien Lontoossa jännittävä. “Thomas varmasti löytänyt tavan pelata paremmin minua vastaan, aggressiivisesti, taktisesti älykkäämpiä ja tehokkaammin. Tänään oli kaksi tiukka sarjat, “arvioidaan Djokovic.

” Me molemmat voisi olla paremmin. Emme ole olleet niin korkealla tasolla, ja me tiedämme sen. Mutta molemmilla on pitkä kausi.Tomas olen soittanut monta kertaa viime kuukausina kohotti tasolla ja pelaamaan paremmin tennistä. ”

Berdych relishes hän hyötyi vaihtaa valmennus joukkue. -valmentaja koska viime vuoden lopulla Dani Vallverdu, edellytyksenä hoidon Azuz Simčić ja Jez vihreä.

Hän myönsi, että tasapainoinen ottelut Djokovic voi olla palkintona työtä tällä kaudella uudet kollegat tekivät.

Huolimatta pelin lupaavasta kehityksestä tänä vuonna se ei kuitenkaan ollut voitto. Viimeinen Djokovic kukisti päivänä toukokuuta 2013 Roomassa.

“Tiedän Berdych peli riippuu paljon palveluun. Jos hänellä ei ole suurta prosenttiosuusa ensimmäisestä palvelusta, pystyn hyökkäämään hänen toiseen palveluunsa. Sitten hän menettää uskonsa peliin.Mutta kun hän tekee hyvää, hän voi olla uhka kenelle tahansa pinnalle “, sanoo maailman numero yksi. Baldyshallilla on vielä selvempi torstaina – 21 voittoa, kaksi tappioita. “Ehkä myös psyykkinen puoli on rooli. Voittanut niin monta kertaa, voin hyödyntää keskeisiä hetkiä, jolloin voin pysyä vahvana ja uskoa voivani voittaa. En sano, ettei hän usko siihen, mutta tasapaino voi olla tärkeä rooli ratkaisevissa hetkeissä. ”

Mitä torstaina on ollut, kaikki on välttämätöntä. Ja hän päätti, että Djokovic meni puoliväliin, kun taas Berdych päätti MM