Dylan Alcott: “En nouse sängystä päivittäin voittaaksesi tennisturnausta”

Pyörätuolitennis, upea Dylan Alcott haluaa sanoa, että hänellä on seitsemän työpaikkaa, vaikka hänen omaelämäkerransa julkaisu tarkoittaa, että myydyin kirjailija voi pian tulla luokkaan 8.Ensisijaisesti kahden urheilulajin paralympialaisten kultamitalisti pitää edelleen itseään ensin tennisistinä – mutta kuitenkin varoituksella.

”Tuhlanisin elämäni, jos voisin 20 suurta surmaa ja se on kaikki mitä tein, ”Sanoo Alcott, joka omistaa kuusi singleä – mukaan lukien tämän vuoden Australian ja US Openin – ja yhden kaksinpelissä. Hän arvioi kilpailunsa tulevaisuutta uudelleen vuoden 2020 Tokion paralympialaisten jälkeen, koska hän debytoi koripalloilijana Pekingissä vuonna 2008.

”Rakastan kykyä auttaa ihmisiä, joten työ, jota 1xbet teen yritykseni kanssa, hanki Skilled Access, ja työ, jota teen säätiölläni, mutta myös työ, jota teen mediassa ja joka normalisoi vammaisuuden, on todella tärkeätä myös minulle, joten niitä on vaikea jakaa.Curtis McGrath: kuinka eliittiurheilija löysi elämän sotavyöhykkeen ulkopuolella Lue lisää

“En nouse sängystä päivittäin pelatakseen voittaakseen tennis turnaus, en rehellisesti ole.Teen sen, koska rakastan sitä, mutta se tarjoaa minulle myös alustan tehdä mitä haluan: eli muuttaa vammaisuuteen liittyviä käsityksiä edelleen. ”

Hänen teoksensa, Able, on viimeisin Ajoneuvo, jonka keskeinen viesti on erotuksen kunnioittamisen ja omaksumisen merkitys. Alcott, joka syntyi paraplegisen syntymisen jälkeen selkäytimestään tarttuvassa kasvaimessa, oli kerran putkinen, hämmentynyt lapsi sohvalla; hän on nyt television ja radion isäntä, motivoiva puhuja, liikemies ja 1xbet puolustaja, joka lounaasi Sussexin herttuan ja herttuatarin ja pääministerin Scott Morrisonin kanssa haastattelemalla prinssiä Harrya äskettäisissä Invictus-peleissä. Facebook Twitter Pinterest Alcott rakastaa elämäänsä tällä hetkellä.Valokuva: Zak Kaczmarek / Getty Images Invictus Games -säätiölle.

Se ei ollut edes Alcottin ensimmäinen flirttailu rojalteilla; 27-vuotias tapasi kuuluisan parin, jota hän käsitteli ystävällisesti Meghanina ja Katena osallistuttuaan heinäkuussa Wimbledonissa pidettyyn nelinpyörätuolinäyttelyyn. Jatko tuli, kun sussexit sekoittuivat Sydneyssä useiden poliitikkojen, kuuluisuuksien ja urheilutähteiden kanssa viime kuussa.

”Sanoin hei, herttuatar, nimeni on Dylan, olemme todella tavanneet aiemmin”, ja hän menee “Joo, muistan, Wimbledonissa, pukuhuoneen ulkopuolella tuplakumppanisi kanssa”, Alcott muistelee. “Olin kuin paska, joo, hän muistaa minut!” Joten olin siitä varsin tyytyväinen. ”

Alcott on myös innoissani niin paljon siitä, mitä hän kuvaa” erittäin kiireisenä “olemassaolona.Hänen isänsä Martin kirjoittaa hänelle vuosikortin, jossa todetaan, että juuri kulunut vuosi tulee olemaan kova. Ja silti hänen poikansa näyttää löytävän tien. “Se on ollut uskomatonta”, hän sanoo. ”Olen mahdollisuuden hyppääjä, rakastan kaikenlaisten erilaisten asioiden tekemistä, joten kun näitä mahdollisuuksia tulee jatkuvasti, otan vain niitä. Olen erittäin onnekas ja rakastan ehdottomasti elämääni tällä hetkellä. ”Facebook Twitter Pinterest Alcott voitti viidennen grand slam-tittelinsä Melbourne Parkissa tänä vuonna, ennen kuin lisäsi kuudennen US Openilla.Valokuva: Mark Kolbe / Getty Images

Tennistaitoa, kahta tapahtumaa viimeisen 12 kuukauden aikana on vaikea erottaa: quadien kauan odotettu All England Club -kutsu, joka päättyi 1xbet review kuuden vuoden henkilökohtaiseen lobbaukseen ja jolla on johti täysin integroituun single- ja tupla-asemaan vuonna 2019; ja Australian Open.

Vietettyään salaa aikaa sairaalassa ennen vuoden 2018 Australian Grand Slam -bakteerin aiheuttamaa bakteeri-infektiota, selluliittia, Alcott tunsi kasvavan profiilinsa painetta kasvoina suuren pankin mainoskampanjan matkalla hänen neljänteen voittoonsa Melbourne Parkissa.

“Menin” ehkä tunsit nimeni “- et” et todennäköisesti tosi päässyt pois minusta “aikana Avaa ”, hän nauraa. ”Ja mielestäni jos olisin tukehtanut sen ja hävinnyt tuon finaalin aikana, se olisi ollut aika tuhoisa.Wimbledonissa pelaaminen merkitsi minulle paljon, vain olla siellä ja olla mukana. Se oli silti yksi tyylikkäimmistä asioista, jotka olen saanut tehdä.

”Mutta sanomalla, että Wimbledonissa pelaaminen merkitsi minulle niin paljon, että olen vain siellä ja ollakseni mukana. Se oli silti yksi hienoimmista asioista, jotka minun on tehtävä. Tennisfanina ja ennen kaikkea kaikki rakastavat Wimbledonia, joten uskomattoman suuri kyky vetää valkoiset päälle, ripustaa siellä ja päästä pelaamaan. ”

Ash Bartyn, Alex De Minaurin kanssa ja John Millman, Alcott oli yksi neljästä finalistista Tennis Australian korkeimmalle henkilökohtaiselle palkinnolle, Newcombe-mitalille.Trailblazing 2016 -voittaja hävisi tällä kertaa Bartylle ja De Minaurille, mutta on ylpeä siitä, että raja vammaisten ja ilman kilpailevien urheilijoiden välillä hämärtyy vuosittain.

Hän on kuitenkin selvä noin täytyy toisinaan levätä hänen säälimätöntä henkilökohtaista aikatauluaan, samalla kun hän ei enää halua myöntää, että tapa, jolla hän onnistuu sopimaan kaikkeen, on ”koska työskentelen perseessäni”. Ei pelkästään tennispelissä, ja Alcott kuvaa hänen 6-1, 6-3 -insyytysään amerikkalaiselta David Wagnerilta viime vuoden US Open -finaalissa hänen tarvitsemaansa herätyspuheluun. Tekemällä niin paljon muuta, hän ei viettänyt tarpeeksi aikaa harjoitteluun. Mutta ei enää.Tämän haastattelun päivänä hän on juuri saanut 90 minuuttia nyrkkeilystä ja sitten kaksi tuntia kentällä.

Seuraava pysähdys oli äänitysistunto muistelmansa audioversion viimeistelyyn, mutta kirjoittaja on vielä paina taukoa. Otsikko on filosofia, jonka häpeämätön Alcott elää ja “pystyy” lähettämään viestin, jonka hän on edelleen päättänyt levittää.