Liverpoolin fanit kuljettavat rohkeasti “eliniän mahdollisuuden” lopullista

Mutta Anfieldin torstaina Arkles-pubin ulkopuolella vetäytynyt minibussi oli hieman…maalaismainen. Sanotaanpa, että jerry voi, että toinen matkustaja oli tuonut mukanaan töitä “hätätilanteisiin”, oli todennäköisesti kysyntää 2750 kilometrin matkalla Ukrainan pääkaupunkiin. Ottaen huomioon pubissa etukäteen uppoutuneiden pinttien määrän, se on saattanut olla täynnä siihen aikaan, kun bussi kulki M62: een. Silti iloinen pari oli päättänyt tehdä parhaansa. “Ei ollut mitään keinoa, että emme menneet ottelusta,” sanoi Anna, valkoinen viini kädessä.

Ainakin heidän kuljetuksensa näkyi.Tuhat muuta Liverpoolin fania löysivät torstaina John Lennonin lentoaseman, kun Kievin lennonjohtajat päättivät, etteivät he pysty selviytymään kaikista ylimääräisistä lennoista ja kieltäytyivät kolmesta Scouse-koneesta.

Arklesin minibussin aluksella kaikki eivät olleet voineet Bet365 odds sotkeutua yhteen Liverpoolin 16 000 lippuun 12-kertaisille Mestarien liigan voittajille Real Madridiin – mukaan lukien järjestäjä Martin Cleary ja hänen 17-vuotias poikansa Lewis Francis Cleary (”Hänen nimensä ovat LFC: tä, minun missus on Evertonian, joten minun piti rekisteröidä hänet, kun hän oli vielä rauhoittunut”).

Isä ja poika olivat varmoja päästä Kievin olympiastadioniin, vaikka he saisivat poltettiin viime kerralla, kun he ostivat jälkimarkkinoilta. “Me maksoimme 600 mk [Mestarien liigan karsinta] -pelissä olevista e-lipuista [Slovenian puolella] Mariboria vastaan ​​ja kun saimme sinne, he olivat tyhjiä, väärennöksiä,” sanoi Cleary, joka on suunnitellut bussin kääntyvän takaisin klo 2. sunnuntaina, melko paljon heti ottelun jälkeen.

Jess Handley, 23, joka oli yksin matkustamassa, oli edestakainen matka. ”Se on eliniän mahdollisuus.Sinun täytyy tarttua siihen, hän sanoi. Hänen äitinsä, aaltoilemalla hänet nana- ja isoäitinsä kanssa, oli vähemmän varma. “Miten hän soittaa minulle sanomalla, että hän on kunnossa, jos hän ei voi periä puhelinta?” Lauantai-iltana, kun 30 000 faneja odotetaan katsovan peliä näyttelyissä viiden minuutin kävelymatkan päässä.Hän oli hankkinut elinkaaren leikkauksen Mo Salahista, Egyptiläisestä Anfieldin kuninkaasta, ja teki suuren astin currykastiketta kaatamaan siruja 1,50 puntaa kohti. >

”Yritin saada lippuja äänestykseen Kiovaan, mutta en Bet365 live saanut mitään, joten teen parhaansa täällä,” hän sanoi, innostunut edelleen Sadion Manestä, Liverpoolin tähtipuristimesta, vetämällä Porschen ulkopuolelle kauden jälkimmäisen pelin jälkeen. ”Tarjoin hänelle ilmaisia ​​pelimerkkejä, mutta hän sanoi, että hänen oli huolehdittava ruokavaliosta.”

Stadionin ulkopuolella kauppakeskukset tekivät reipasta kaupankäyntiä, ja mitä tahansa Salahiin liittyvä kysyntä oli suurin. 66-vuotias Elizabeth Wright lippujen ostaminen autolle oli toinen Egyptin hyökkääjän fani. ”Ihmiset menevät nyt moskeijaan hänen takia.Hän tuo harmoniaa – se on mukavaa, eikö olekin? Voisin mennä moskeijaan sunnuntaina. Ovatko moskeijat avoinna sunnuntaisin? ”

Liverpoolin keskustassa monet yritykset hyödyntävät ottelua korottamalla hintojaan lauantai-iltana. Saksalainen-aiheinen Bierkeller myy lippuja 20 €: lle ja useimmat hotellit ovat kolminkertaistaneet tavanomaiset hinnat.

Gareth Roberts, Anfield Wrapin, Liverpoolin FC-podcastin ja fanzine, toimittaja sanoi: vähän synkkä ”kuinka paljon hänen kotikaupungissaan tapahtui voittoa. Typeräisten hintojen laskeminen voi katua sitä pitkällä aikavälillä, hän ehdotti: ”Se jättää huono maku suuhun.Luulen, että monet fanit valitsevat tulevaisuudessa tarkemmin baarejaan. ”

Hän sanoi, että fanit eri puolilta maailmaa olivat ottaneet yhteyttä niihin, jotka eivät voineet saada lippuja Kiovaan, joten he laskivat Liverpooliin sen sijaan. ”Kun he ovat fleecedin kaltaisia, se ei anna parasta vaikutusta Liverpoolista”, hän sanoi. “Se on jalkapallon intohimoinen vero.”

Arklesin johtaja Carl Baines sanoi, että he kohtelevat sitä tavallisena ottelupäivänä. “Emme aio veloittaa faneja tulevan ja katsomaan kauden suurinta peliä.”