Maria Sharapova ei ole varma siitä, palaako hän Australian Openille varhaisen poistumisen jälkeen

Se kertoo paljon pelaajien taantumasta, kun heidän varhainen lähtö suuresta turnauksesta jää suurelta osin huomaamatta laajemmassa kontekstissa, mutta pysyy mediasirkuksen keskipisteenä.Joten se oli Maria Sharapovan kohdalla, jonka viipyvä julkkis komentaa edelleen paikkaa päälavalla, mutta jota hän ei jälleenkään vastannut hänen esiintymisensä kautta.

32-vuotias kutsuttiin arvontaan jokerimerkillä. Venäläinen kiitti turnauksen johtajaa, Craig Tileyä anteliaisuudestaan, kun se oli Bet365 kulkenut meistä tunnissa ja 21 minuutissa Rod Laver Arenalla, auttamatta lopettamaan 19. siemen, Donna Vekic, voittaen 6-3, 6-4.

Sharapova, joka pelasi 800. kiertueensa ottelussaan vuonna 2019, mutta jonka sijoitus menee 366: seen tämän tappion jälkeen, ei vetoa siihen, oliko tämä hänen Bet 365 viimeinen vierailunsa Melbournessa vai ei. “On vaikeata tietää missä olen 12 kuukauden kuluttua”, hän sanoi. “Viime vuonna pelasin vain seitsemän tai kahdeksan turnausta. Loukkaantuiin suurimman osan vuotta.Haluaisin [pelata uudelleen korkeimmalla tasolla]. ”Nick Kyrgiosin kirkkaus syttyy Australian Openiin virtakatkoksista huolimatta. takaisin pelin huipulle. Hänen olkapäällään on paljon kulumista. Se ei ole koskaan ollut samaa kuin ensimmäisestä leikkauksesta. 32-vuotiaana hänellä on ollut loistava ura. Hän on pelannut 15-vuotiaana. Ja hän haluaa myös elämän. Hän on erittäin pyöreä Bet365 henkilö. Hän kävi luokissa Harvard Business Schoolissa. Hän on yrittäjähenkinen.On myös muita asioita, jotka hän haluaa tehdä. ”

Mutta kukaan ei anna hänelle tennistä tekevää alustaa – mikä saattaa selittää miksi hän käyttää leikkioikeuttaan niin kauan kuin pystyy.

< p> Sharapovan jatkuvan tuulen ja Serena Williamsin herätyksen välillä on ilmeinen ja jyrkkä vastakohta, jonka tie ainakin välierässä näyttää kullatulta. Hän soittaa slovakialaista Tamara Zidansekia ensimmäisessä iltaottelussa keskiviikkona. Se ei saisi kestää kauan.

Sharapovan liuku on ollut pitkä ja väistämätön, ja hän on osoittanut poikkeuksellista hienoa kykyä pitkään urallaan, jonka loukkaantuminen on puhunut – puhumattakaan vaikeuksistaan ​​meldoniumin suhteen.Hän ei ehkä ole suosituin pelaaja Bet365 naismatkalla – etäisyydellä – mutta on paljon ihmisiä, jotka kunnioittavat hänen taisteluominaisuuksiaan. , “Ja kiitos Craigille ja joukkueelle, joka antoi minulle mahdollisuuden olla osa tätä tapahtumaa.” Facebook Twitter Pinterest Sharapova hänen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessaan.Valokuva: uni-suomi.com

Jos paluu Australian Openille ei ole varmuutta, näyttää siltä, ​​että hän ei tiedä missä hän on ensi viikolla. “En ole vielä ajatellut aikatauluni siirtymistä eteenpäin täältä”, hän sanoi.

Pyydettyään selvittämään taistelujaan sopivuuden vuoksi, hän sanoi: “Voin puhua taisteluistani ja asioista, jotka Olen käynyt läpi olkapääni, mutta se ei ole oikeastaan ​​luonteeni mukaista. ”

Muualla naisten tasapeliä toisena päivänä Wimbledonille ja Ranskan mestarille Simona Halepille odotettiin ja muuten odotettiin voittoja. , neljäs siemen, Karolina Pliskova (2), Belinda Bencic (6), Kiki Bertens (9), Madison Keys (10), Maria Sakkari (22) ja erinomainen nuori ukrainalainen Dayana Yastremska (23), ehkä mielenkiintoisimmat he kaikki.