Haluatko ravistella? Et katkaise. Hyppääjät alkavat ja säännöt koventuvat

Viime vuosien skandaalisissa tapauksissa austria tai norjalaiset rikkoivat sääntöjä. Vaikka tuolloin tuomareiden oli vielä arvioitava niiden haara-to-toppi-hyppyjä ja vain sattumalta valituissa hyppykoneissa, he odottavat jo sillalla tarkkoja tarkastuksia. Väärinkäytöllä ei ole ketään.

Kilpailun jälkeen kilpailijan ei saa koskettaa haalareita. Vahvemmat säännöt kieltävät mm. Takertuneiden reiden vuosien, jotta kilpailijat eivät voi työntää housuja alaspäin, ja haavapukuinen asu ei kasva.

“Siksi jotkut ovat lisänneet kantajapintaa ilmalla.Nyt kun ne ovat kaikki samoja alla haaroista haalareita voi olla jopa kolme senttiä “, hän sanoi Tsekin valmentaja Michal Doležal hyppääjiä.

paljoakaan petetyiksi vahvistaa Janda

“Nyt Virkattujen asujen haara oli paljon paskaa, joista osa oli vedetty nilkkaan.Ennen hyppäämistä joku vei sen alas ja nosti sen takaisin “, sanoo 37-vuotiaan Deenin tšekkiläisessä edustuksessa Jakub Janda. “Nyt kilpailija yläosassa tornin ohjaus epäonnistuu, se ei odota varoitusta tai hoitoa, mutta hylkäämiseen – ei edes anna sen hyppiä suoraan lähettää hänet alas” lähestymistapoja.

Jakub Janda

johtaja Tsekin joukkue Roman Koudelka, joka aiemmin on hänen elämänsä kauden hallinnut neljä maailmancupin kisoja ja koko sijoitukset sijoittui seitsemänneksi, oli huolissaan siitä, että se ei ollut kiellettyä ja sen kuuluisa rintakehä. Kesä Grand Prix -turnauksessa useat kilpailijat on hylätty reisissään.Siksi hän pyysi FIS-laitteiston pääekontrollin Sepp Gratzerin kesäkilpailussa, jos hänet kiellettiin rintakehässä.

“Se oli kuin hölynpölyä minulle. Seuraamme häntä Bork Sedlakin kanssa, joka teki hänestä avustajan välttääkseen häiriöitä. Hän vahvisti, että minulla oli lupa. Kivi putosi sydämestäni “, kertoo Koudelka, joka rituaali on ristin rintojen vuosia. “Mitä meille, vuosia sitten tuli Itävallan valmentaja Richie Schallert, aloimme tehdä se kasvattaa itseluottamusta, lisätään se minun taistelutahtoa.”

“Haalarit ovat haara, jossa he olivat, mutta se on kaikille sama, sanoo Janda. Sairaanhoitajat odottavat, että uudet säännöt lisäävät rauhaa hyppäämään peloton. “Petokseen ei ole paljon tilaa, ja se auttaa meitä heikommissa valtioissa.

Roman Koudelka

Lisäksi mukaan Janda maissa, joissa on pitkäaikainen tekninen paremmuus, jälleen etsimään joitakin kohtaus-telakka. “Se mitä meille tapahtuu. Yhtäkkiä joku tulee ommeltu päällystakki ja niin, ja meidän leuka pudota.Näemme, “odottaa Bard silta, joka tulee kahdennenkymmenennen kauden MM.

Perjantaina Klingenthal ohjelma pätevyys sunnuntain kilpailussa, lauantai on joukkuekilpailussa. Hän hyppää kaavamaisen jään menetelmällä tuotettuun lumeen. Edustaa Tšekin Lukas Hlava Jakub Janda, Jan Matura ja Roman Koudelka, joka viime Klingenthal voitti ensimmäisen maailmancupin osakilpailussa uransa ja kantoi keltaista paitaa johtava Koti.