Krejčí otti kaksi pistettä toista kertaa, Hanzal pisteytti Montrealissa

Tiistaina Krejci kahdesti avustamana kotona teurastus Boston 4: 5, San Jose ja sama piste merkintä hän toisti torstaina, mikä on tietysti iloinen faneja voittamalla 4: 2 yli Minnesota . Molemmissa tapauksissa, Tšekin hyökkääjä välillä nähtiin kolmen tähden kaksintaistelun.

Kun summa 22 minuuttia (8 + 14) 18. käynnistyy Krejci palkka meneillään tuottavimpiin Tsekin NHL ja koko kilpailu on loistava neljäs sija Kanadan pisteytys . Parempi pitkälle aikana NHL juuri Dallas Starsin Jamie Benn (27 pistettä, 12 + 15) Tyler Seguin (28 pts, 11 + 17) ja johtavan Kane Chicago (30 pistettä, 13 + 17).

< p> ensimmäinen aktiivinen Krejci (21:20, +1, 6 ohjuksia, 0 + 2) työnnetään vasten Minnesota 28.minuutti kun toiminta esitetään jatkuvana 2: 1 Bruins heidän ensimmäisen maalin illan sijoitettiin eteenpäin Loui Eriksson Ruotsista. Kun 32 minuuttia oli sama pelaaja toisella yv täytäntöön.

Ennen vuoden toisen jakson vähensi lähinnä ero vierailevien Jordan Schroeder, mutta viimeinen sana kuului kotiin. Vuonna 45. minuutti kiinni pisteet 2 1 irtautuneen peräjälkeen syötön Krejci hyökkääjä Eriksson, joka sitten valmistunut hänen kolmas uransa hattutemppu NHL.

Kahden tappiot (2: 5 Columbus ja 2: 5 Islanders), jääkiekko pelaajat Arizona kolmannella jakson sarjan yleistä čtyřzápasové ulkona teki kaksi pistettä arvokkaita päänahan jäällä paksun Montreal .Coyotes yksi johtajista pöydän NHL soitti tiukka pisteet 3: 2.

Asiakkaat vähitellen Kolmen tavoitteet johtavat, niin suosikki lopulta vain onnistunut korjaamaan pisteet. Koska ensimmäinen allekirjoittivat ampuja Martin Hanzal (16:29, -1, 2 laukausta, 1 + 0), joka 6. minuutti tavoite työntää kiekon maaliin, kun edellisen toiminnon Anthony Duclair.

Tšekin keskukset Arizona liittyä nykyisten neljäntoista avustaa hänen neljäs tavoite ja summa 18 minuuttia (4 + 14) jälkeen pelataan 17 alkaa tilalla yhdessä Boston Krejci ainoana kaksi maanmiestensä NHL suuri halkaisija yli piste

More Coyotes on lisätty kapteeni Shane Doan ja Oliver Ekman-Larssonin hyökkäävä valmentaja. Montreal voittaa Mika Smithin ensimmäistä kertaa 36 minuutissa.Kymmenennen kauden seurojen tikkuja kapteeni Max Paciorettyho pallo teki maalin ja Tomáš Plekanec (22:18, +/- 0, 3 laukausta, 0 + 1). Kello 59:09 lisäsi toisen maalinsa Canadiens Dale Weise, mutta kotijoukkue ei päässyt.

Vahva kaksinkertainen Tampa Bayn (5: 4SN ja 1: 0) Florida jääkiekkoilijat eivät tehneet hommanhaastattelua Anaheimin kanssa pisteitä 3: 1 voittoon.

Ducks lähetti 37 minuuttia Cam Fowlerin johtajalle, kun hän rangaisti Jaromír Jágraa (18:27, -1, 2 luokkaa, 0 + 1) toisessa kaksikymmentä minuuttia. Toisen pistemäärän kohdalla katsojat odottivat 55 minuuttia ja vieraat taas osuivat.Tällä kertaa Panthersin muutokseen, toisin kuin kaksi maalia, Andrew Cogliano nosti numeron.

Zero vuoksi Floridan likainen aikaan 56:08 avustamana Reilly Smith ja Jagr paransi Aleksander Barkov, mutta ratkaisu on tapahtunut aivan lopussa ja sitten vielä Anaheim vahvisti voittaa osui tyhjään häkkiin Jakob Silfverberg.

Vieraileva Ducks olivat aktiivisia ampuja 41:25 ja Floridassa ja puolusti korkeammista teurastusta suurta suorituskykyä kokenut maalivahti Roberto Luongo, joka valittiin toiseksi tähti pelin.

neljän aiemmat ottelut Alex Ovechkin on < b> Washington scoreless ja enimmäkseen tavoite, mikä viivyttää hänen merkittävästä ennätys historiassa Venäjän jääkiekon NHL. Hän ei odottanut torstaina koti-ottelua Dallasilla , kun hän oli 48-vuotiaana.minuuttia verrattuna nykyiseen pisteeseen 2: 2.

Ilo voittaa ammunta ennätys maanmies Sergei Fedorov (483 maalia NHL, Ovechkin nyt vallitsee kaikki venäläiset 484 maalia), mutta Capitals kapteeni ei kestänyt kauan, kun hän palasi ajoissa 51:10 Stars johtaa Jason Spezza.

2 Pisteet: 3 kesti loppuun asti normaali aika ja tähdet teki niiden voittaa kuusitoista nykyisen kaksikymmentä esityksiä ja vahvistuksella 32 pistettä, hallitsee Western Conference ja koko NHL. Aleš Hemský (14:45 +/- 0, 1 laukaus) paras voittajia ei lasketa.

Vuodesta puolustava pelin välillä Philadelphia ja San Jose lopulta voittaa vieras Sharks.Soccer voittaa 1: 0 vieraille järjestetään neljännen minuutin laajennuksen Melker Karlsson.

Tomas Hertl (17:15, +/- 0, 2 laukausta) on voittanut paikalla Jersey meni tyhjäkäynnillä, sekä eteenpäin Jakub kotiin Voráček (19:02, +/- 0, 3 laukausta) vastaan ​​Radko Gudas (22:55 +/- 0, 1 laukaus, 6 osumaa). Kauhea Philadelphia on pudonnut viimeisestä kahdestatoista ottelusta.

Sharks Martin Jones oli ensimmäinen tähti pisteet, ja 34 yrittää puolustaa kolmas puhdas kausi. Tässä suhteessa NHL: n sijoitus Jaka Allenin St. Louis ja juuri Michal Neuvirthin viimeinen kilpailija, joka ilmoitti ottaneen ottelun Invertteristä osapuoli Steve Masonilta.