Mikuš ei mahtunut puolustukseen

Naamio on edelleen Venäjän Khabarovskin väreissä, josta hän tuli Brnoon. Muutoin maalivahti Libor Kašík valmistautuu Brnon maaliin. Viimeinen koulutus ennen lähtöä Länsi-Böömiin vahvisti, että Kometa-maalivahtipari on Kašík Karel Vejmelkan kanssa.

“Jos menen portille, olen valmis”, maalivahti vahvisti.

Uuden maskin lisäksi , jota ei ole vielä saapunut, Kasik taistelee myös uusilla betonilla. “Ne ovat uusia ja niin kovia”, hän raportoi. Samanaikaisesti hän kamppaili valmistelun kanssa, koska muutama päivä keskiviikosta Brnossa saapumisen jälkeen komeetta kävi ulkona otteluissa.

“Harjoin joko yksin, kunto-ohjatajan tai herra Odehnalin kanssa. ”, Hän sanoi.He ovat ammattilaisia ​​ja jääkiekko voi pelata ”, Kašík huomautti leikkimään uuden joukkueen kanssa. Puolustajien on tottuttava siihen, kuinka ja missä uusi maalivahti menee kiekkoihin, tai kun se pysähtyy tai pelaa, hyökkääjät ovat kiinnostuneita hänen mahdollisesta keskikentältä.

Meidän on verrattava ohjeita, viestinnän perusteita jäällä ”, sanoi puolustaja Jan Štencel. ”Nämä ovat peruslausekkeita. Pysäytä kiekko, käänny vasemmalle, oikealle, heitä vain pleksilasi. Sitä soitetaan kaikkialla. Kyse on siitä, mikä komento huutaa toisilleen, olkoon tsekki tai englanti.Se on sovitettava yhteen “, hän lisäsi.

Hieman ennen kuin ylimääräiset kilpailijat tunnustavat komeettapelaajat harjoittelussa, kuinka kilpaileva maalivahti on palannut korkeimpaan kilpailuun. ”Halusin aina voittaa kaiken, jokaisen pienen asian. Pysäytä kaikki kiekot ”, Kašík ei piilota.

Joskus hän jopa saa nopean panoksen pienestä summasta joukkuetoverinsa kanssa.Itse asiassa en edes tiedä siitä “, sanoi esimerkiksi Lukáš Kašpar.” En kuullut hänen puhuvan “, Jan Štencel lisäsi. p> ”Hänellä on omat väliintulonsa viihdyttääkseen faneja, joita hän nauttii yksin. Hän haluaa tarttua kiekkoihin, ei saada tavoitteita, se on hänen plussa. Kun hän tottuu siihen, hän hajoaa ehdottomasti ”, Štencel odottaa. Hän kiittää koulutuksia, jotka antavat hänelle enemmän kuin harjoittelua Venäjällä. ”Maalivahdin kannalta on tärkeintä pitää kiinni kiekkojen koko ajan. Ei ole väliä kuinka. Golfarit kahdesta metristä, kahdesta nollaan, kahdesta yhteen. Koulutukset täällä (Brnossa) ovat hienoja, paljon ravitsevampia kuin Venäjällä. Ei ollut paljon ammunta tai kaksi vastaan ​​yksi ja kolme vastaan ​​kaksi hyökkäyksiä.Olen iloinen asianmukaisesta koulutuksesta “, hän arvostaa.

Weekend vielä Habarovskin väreissä, hän saa ensi viikolla uuden naamion. Se on puhdasta valkoista. “Siellä on kauneutta yksinkertaisuudessa”, Kašík kehottaa kohautustaan. Yksinkertaisuus on tässä tapauksessa enemmän hyve, koska sinisen ja valkoisen naamion valmistus olisi vielä pidempi. ei.