Mutta kaiken kaikkiaan se ei ollut.

“Työskentelen kuin hevonen”, hän kuvaili eilen valmistautumistaan ​​ennen lähtöä 21. kierroksen otteluun, melkein runkosarjan keskellä.

“Teos on osa tätä, mutta valitettavasti olin työskentelyvaiheessa ilman nautintoa. Olet menossa otteluun ja tiedät, että puuttuu vaihe. Sitten se ei ole niin hauskaa, koska sinulla on vielä joku selässäsi. Olin tottunut liikkumaan, luistelu on aina tehnyt minut onnelliseksi ”, hän kuvaili viime viikkojaan ylimääräisellä jäällä. ”Kyse on liikkeestä. Jos pelaajalla ei ole sitä, hän ei pääse mahdollisuuksiin. Se oli ja osittain on minun ongelmani. ”Kaspar tiesi jo pitkään, että hänen pitäisi kiinni harjoittelu- ja painivajeista. Heti kauden alussa hän osoitti upeita lakkojaan ratsioiden aikana.Taistelu päätettiin Olomoucissa.

Eikä ole vieläkään. Kašpar voi pelata paljon paremmin kuin mitä hän näyttää toisessa komeettahyökkäyksessä.

“Hän tietää sen. Meidän on otettava huomioon, että hänellä oli vaikea leikkaus ”, sanoo valmentaja Kamil Pokorný. Samalla hän muistuttaa: ”Hänellä on pisterehu, hän pelaa ensimmäisessä voimapeleissä viidessä, joka tekee maalin ja hän pelaa erittäin hyvin. Se tulee olemaan parempaa ja parempaa. ”

Se tuo esiin Kašparin alkamisen lupaavat ylääänet. Jopa hänen 5 pisteen ja 7 ennätysten kokonaispistemäärä ei ole suorastaan ​​heikko, vuoden 2010 maailmanmestari on hänen komeammansa komeetan hyökkääjien joukossa. Vielä parempi katsaus Brnon joukkueen tilastoihin on se, että Kaspar on lyönyt neljä kertaa viidessä viimeisessä ottelussa.

Uskon, että olen jo päässyt kuvitteelliseen linjaan ”, hän toivoo. Hän on jo tehnyt enemmän maalia kuin viime vuonna 46 pelissä Slovan Bratislavassa, jossa hän työnsi läpi neljä kertaa. ”Keskukset, joissa leikkin, olivatpa he Venca Nedorost, Marek Viedensky vai Jirka Novotny, olivat kaikki hienoja poikia, työntekijöitä, joilla oli jääkiekkoajattelua.Ne, jotka selviävät portin takana, saavat kiekon, asettavat sen eteen ja saavat silti mahdollisuuden tehdä sen ”, Kaspar sanoo. “Mutta minun tehtäväni on pelata hyvin siellä, missä aloitan, en ratkaise sävellystä”, hän lisää