Tappajapomo tunnistaa “jääkiekon paratiisi”. Aikooko hän mennä ulkomaille?

Nuori jääkiekko Aleš Stezka kouluttaa jäällä Liberecin kanssa, joka on poika. Mutta hän on päässyt isoon maailmaan. Lahjakas portti on jo saanut uuden harjoitusleirin Amerikan Minnesotassa. NHL seura oli valinnut hänet tässä luonnoksessa, joista tunnetuin maailman kilpailuissa.

Tunnelma 18 ulkomaiset jääkiekkoilija innoissaan. “Se oli epätodellista yhdellä sanalla, se on täysin erilainen maailma, kirjaimellisesti jääkiekko paratiisi,” hehkutti polkua kertoi seuran verkkosivuilla. “Erittäin hyvää huolta meistä, jotka ovat kiinnostuneita todellinen jääkiekko on valtava, etenkin Minnesota, se vahvisti sen, että on olemassa katsoja suosio korkea.”

Kahdeksantoista vuotta vanha pelaaja tajuaa, että osallistuvat alokas leiri oli häneltä ensimmäinen pieni askel kohti unta NHL.Hän toimii ensin ulkomailla junioriryhmässä, erityisesti Sioux Falls -joukkueessa. “Yhdyn amerikkalaiseen junioriin suorituskyvyn ja kauden jälkeen. Menen kanssa, että sen sijaan minun täytyy taistella, saat mitään turhaan, kun kaikki olin täydellinen noviisi “, sanoi maalivahti.

Mitä tästä asiasta. Nyt hän valmistautuu kanssa A-Team White Tigers Liberec ja maatilan Venetsian siirtämällä se odottaa mereen.

Samalla toisaalta exliberecký maalivahti Vitek Vaněček. Hän allekirjoitti sopimuksen Washingtonin kanssa viime vuonna, mutta pysyi Liberecissa vielä vuodessa.Nyt hän on ehdottomasti lähtenyt. “Mitähän jääkiekko ulkomailla, minulla on myös joitakin huolenaiheita Englanti”, sanoi 19-vuotisen Vaněček varten hokej.cz.

Maailman kakkonen 18 vuotta sitten hän edes tietää missä hän toimii ensi kaudella. “Olen pyydystävät South Carolina Stingrays joukkue, joka pelaa itärannikon Hockey League ja se on toiseksi maatilan Washington”, hän sanoi.

Haluaisin tietysti alkoi ensin varata Washington mutta estää häntä tekemästä enimmäkseen epätäydellinen Englanti. “Minun täytyy parantaa sitä, plus en ole koskaan ole tehnyt ulkomaiset jääkiekkoa”, hän tajuaa. Toisaalta on olemassa suuri mahdollisuus, että peli on raskasta. “Uskon, että tämä ratkaisu on hyvä minulle.Capitals halua minua niin paljon kuin hän kykeni. ”

Koska nuorempi kollega polkua, ja Vaněček oli heinäkuussa alokas leiri ulkomailla. Mutta hän oli ollut mukana toista kertaa. Suurin ero näkyy kiinni tyyliin. “Vaikeampi kurssi minulle on vaikeampi. Enemmän laukauksia, enemmän dorážek “, hän sanoo.

Kilpailu ECHL aiemmin maistanut edes Vaněčkův Liberec entinen kollegansa Marek Schwarz. Liiga asettaa suuria vaatimuksia kunto ja ylimääräisiä pelaajille yleensä eivät lennä lentokone, mutta myös pitkän matkan bussit liikkuvat. “Minun täytyy myös tottua siihen”, Vaněček sanoo. Tapa NHL: lle kannattaa jotain.