Valmentaja Vukek tapasi NHL-pelaajia henkilökohtaisessa kokouksessa

Kaikista ikäisistä 16 pelaajaa saapui Pankrácin Prahaan. Sillä nuoremmat eivät ole tarpeen Andrej Nestrašil, Dmitrij Jaškin tai David Pastrňák kutsui mutta oli myös tarpeen Patrik Elias, joista tuntui, että hänen edustajansa uransa on ohi.

Vladimir Ruzicka hänelle viime kauden jälkeen ei ollut kiinnostunut eikä kutsunut häntä kotimestaruuteen, vaikka veteraani veteraani oli vapaa. Nyt näyttää siltä, ​​että edes saa mahdollisuuden näy.

“Tiedätkö, jokainen kausi on erilainen. Nyt en tiedä mitä muotoa pelata uudenvuoden aikana, toisaalta en toisin sanoisi. Jarda Jagr päättyy kolmeen vuoteen ja tulee aina näyttelijöihin. Vanhemmille pelaajille et koskaan tiedä kuinka kausi tulee ulos.Patrik voi saalis muodista ja sitten se olisi sääli olla ottamatta sitä, “kommentoi Vůjtek.

Hän oli aikoinaan Elia tasan kaksikymmentä vuotta sitten valmentajana maajoukkueen kaksikymppisenä. “Olen ainoa kokouksesta, jonka Mr. Vuatek on harjoittanut”, sanoi 39-vuotias hyökkääjä. “Muistan hyvin tarkkaan, koska Patrik loukkaantui neljä päivää ennen Kanadan mestaruutta ja menetti sen”, totesi Vuitk. Tämä on paradoksi, mutta nyt on mahdollista, että molemmat kohtaavat jälleen lopussa uransa.

Pelaajat yhdessä avustajien Jaroslav Spacek, Jiri Kalous Joseph Jandačem ja maajoukkueen manageri Slavomir Lener vietti kolme ja puoli tuntia lounaalle. “Uudet, normaalit kaverit eivät vaatineet informatiivisia kokouksia. Se oli hyvä.Ei vain tunsimme kouluttajamme, mutta tapasimme myös ja puhuimme pitkään. Oli mukavaa “, sanoi puolustaja Michal Rozsíval. Tyytyväinen oli Vůtěk. “Kokous oli hedelmällistä ja pidin siitä. Olin tyytyväinen siihen, että niin monet pelaajat osallistuivat siihen. Laadimme ohjelman tietääksemme, mitä odottaa meitä. Tämä on ensisijaisesti MM-kisat ja MM-kisat. Oli tietenkin yksittäisiä puheluita, koska NHL-pojat, toisin kuin eurooppalaiset, eivät näe sitä kauden aikana. “