Voittava selfie Morulle. Kuinka Olomouc vei Liberecin jalustalta

Hanaks onnistui viimeisen viidennen neljännen kaksintaistelun ja hyppäsi kahdeksannelle sijalle. Conrad ei ollut vain ratsioiden sankari. Spectakulaarinen leikkaus pisteytettiin jo ylitöissä, kun Parakotoulu á la Dominik Hašek poisti betonin pysäyttäen Redenbachin poikkipalkin alla. ”Yritin kelata taaksepäin, se oli vaisto. Menettely sattumanvaraisesti. Vain Hashan sai kiinni niin, että hän tiesi, missä kiekko on. En tiennyt. ”Liberec puuttui Marek Kvapilista, sairaasta tuottavuusjohtajasta, mutta hän oli jo lähettänyt Michal Birnerin, joka päätyi varhain Fribourgiin, Sveitsiin. Tomas Filippin jälkeen toinen edustaja ässä.

“Birnerin kaltaisten pelaajien ei ole vaikea löytää paikkaa kokoonpanossa, mutta olen pahoillani, että Marek Kvapil, joka haluaisi näyttää jääkiekon toimivuuden kotona Olomoucissa, ei tullut.Merkittävä heikentyminen ”, huokaisi Filip Pešán, joka asetti Birnerin eliittihyökkäyksen siipiin. Ja hän oli ainoa Liberecin ampuja raideilla, kun hän kypsyi Konradin takaosaan. Kuinka paljon Kvapil puuttui?

“Se on kuin kysytään, puuttuuko Washingtonista Ovechkinia,” Pesan auttoi esimerkillä.

“Yksi pelaaja ei ole joukkue. Kun tarkastelet heidän henkilöjärjestystä, sinun on myönnettävä, että se on erittäin hyvä liikkumavara ”, sanoi Olomoucin hyökkääjä František Skladaný. Kaipaamme pelaajia. Sitä kaikkien on käsiteltävä. He ampuivat meidät valtapelissä ilman häntä, en tiedä miltä se näyttää ”, Konrad mietti.

“Mutta olimme taistelevat enemmän. Ehkä Marek tekisi kaksi pistettä, kuten hän keskimäärin tekee, ja me voittaisimme.Mark hallitsee pisteytystä ja haluaa pelata, mutta hän ei päässyt eteenpäin. Se on lyhytaikainen asia ”, Pešán huomautti. “Kunnioitan kotijoukkuetta. Sieltä pisteet kantavat raskasta. Emme voittaneet täällä useita kertoja ja jokainen piste laskee. Otan tuloksen, vaikka se sattuu ”, hän sanoi.

Joukkueellaan ei onnistunut ensimmäisellä jaksolla, Olomouc aloitti nopeasti. Maalivahti Willa lähetti 15 laukausta, otti vain Skladanýn suojusta, joka käytti hyväkseen neljännen hyökkäyksen työtä. Slovakkilaisille se oli kauden ensimmäinen hitti, melkein unohti kuinka juhlia. “Spontaanisti”, hän hymyili. Moran neljäs hyökkäys oli näkyvissä alussa. Tukkaa talonpoika Frost ei säästä vauhtia. Pistävällä ampumalla hän tarkisti Willin nähdäkseen etsimään.Sitten hän repi alas Šmídin nurkassa, entisessä NHL: n narttu-nartussa.

“Meillä oli hyvä alku”, tyytyväinen Olomoucin valmentaja Jan Tomajek. Keskialueen Derner odotti Strapáčin keskustaa. Näytepuu. Se oli pähkinä. Jääkiekko nautti.

Toinen jakso oli vastakkaisessa vartijassa: Liberec lähetti viisitoista laukausta ja kääntyi valtioon. ”Meidät karkotettiin alussa, pääsimme vauhtiin ja Liberec hallitsi. Olimme iloisia siitä, että se oli edelleen 1: 2 ”, Tomajko myönsi. ”Liberec oli upea luistelu, paras joukkue, jota olemme toistaiseksi pelanneet.Onnea meille. ”

Tuplavoimalla tiikerit eivät onnistuneet, vaikka Švrčekin, Vyrůbalíkin ja Knotekin olomouc-kolme olivat melkein romahtaneet fyysisesti. ”On vaikeaa olla tällaista syrjäytymistä alussa. Jotkut pelaajat ovat kauan odottaneet. En ole yllättynyt siitä, että toinen jakso näytti tältä puoleltamme ”, Skladaný lisäsi.

Jopa maalivahti Konrád hengitti syvästi liikkuessaan sivulta toiselle. Vieraiden paine oli julmaa.

“Minulla oli kypsennetty kuin kurkut”, Konrad myönsi, mutta hän oikaisi pyörän valitettavan poistumisen, jonka jälkeen tuomarit lähettivät Hanaksin kolmeen. ”Kaksi pistettä Liberecin kanssa, jolla on upea joukkue ja pelaa hienoa jääkiekkoa, ovat mahtavia. Kova ottelu.Kolmannella jaksolla ensimmäisen voimapelin Olomoucissa otti tykki-ase Zbyněk Irgl, joka osui kauden kahdestoista kertaa kauden aikana sinisellä linjalla. Vertailu! Vavat auttavat Konradia vielä useita kertoja. Kapteeni Mory Vyrůbalík lopulta kiinni Ordoš-hyökkääjän korvaajista klassisella piikillä: Boom! Olomoucin talvi ukkonen kukoisti. Ja hän hurrasi, kun Lukas Nahodil päätti raideista. ”Olemme tunnistaneet hänet. Kun valmentaja käskee pelaajaa menemään, hän menee ”, Tomajko sanoi