Carrer’n avustaja antoi ruma-jäähyväiset Spartakille

Carrer’n avustaja antoi ruma-jäähyväiset Spartakille
Roman Pilipchuk ravisteli punavalkoista venettä eikä kiisti Massimoa.

Eilen Moskovassa ennustettiin ukkosta voimakkaita tuulenlaskelmia, mutta sää yöllä heikkeni vain jossakin pääkaupungin jalkapalloseuroista. Media ukkonen kuultiin taivaalla “avoin areena” bombanulo lähellä Tushino: assistentti Carrera, kouluttaja ja analyytikko “Spartacus” Roman Pilipchuk haastattelussa Igor Rabiner “Sport-Express” ilmoitettua jättävänsä puna-valko joukkue lopussa nykyisen kauden. Viesti lähetettiin kahdelle kierrokselle ennen Tšetšenian tasavallan loppua.

Jäähyväispuheessaan kiitti Pilipchuk lähes kaikki: tungosta ja luottaen johtajuus “Spartacus”, ihana henkilökunta, upeita faneja maksamatta pelaajia, jopa Dmitry Alenichev joka “alunperin tuli auttamaan” kesällä 2016. Lähes kaikki. Massimo Carreran lisäksi.

Carrer’n avustaja antoi ruma-jäähyväiset Spartakille
Kuva: Sportbox, Spartacus

Pilipchuk – tärkeä hahmo yhteydessä peli ja menestys modernin “Spartacus.” Hänen suorat tehtävät olivat kilpailijoiden analyyttinen analyysi. Erityisesti syksyn kotivoitto Sevillassa (5-1) Mestarien liigassa, joidenkin asiantuntijoiden mukaan, ei olisi tapahtunut ilman Rooman vihjeitä. Viime hetken vastaus tapaaminen espanjalainen joukkue, kun punainen ja valkoinen väistyi pitkällä aikavälillä ja isännät painettuna, Pilipchuk ja Carrera seisoivat reunalla ja synkronisen toteutetut toimet punainen ja valkoinen, yrittäen eleet ja sanat tehdä Spartacus ryhmitelty uudelleen ja veti pisteen.

Nyt on outoa puhua tämän tandemin ystävyydestä. Mutta yksi asia on totta: Pilipchuk oli välttämätön keskinäinen yhteys italialaiset valmennustehtäviin ja venäjänkielisen pelaajia. Legendaarinen ex-kuljettaja “Spartacus”, muistuttaa kultamitali viime kaudella, respektoval Roman valinnalle strategian enemmän henkistä panosta mestaruuden ja rakentava viestintä pelaajia. On helppo kuvitella, mitä pahoillani jättäen Pilipchuk kiinni niitä mestareita pallo, joka eilen jäi väylän ohjauksen ja tohtori Liu, ja nyt mätä ja ansaitusti alensi papit penkillä reserviläisiä.