Ei tule liikettä ja nopeuden nykäyksiä – siellä ei ole tiputusta

CSKA-mentori on käytännöllinen ytimelle, joten hän luottaa pelaajiin, jotka ovat ansainneet luottamuksensa tietyn matkan aikana. Slutsky turvautui harvoin henkilöstökokeiluihin, mutta valitettavasti Kerzhakovin kannalta vastasyntynyt hyökkääjä Zürich ei ollut edes lähellä horisonttia, kun venäläinen joukkue syntyi Leonid Viktorovichin johdolla. Häviäneen on saatava kiinni jotain merkittävämpää kuin hyvä peli ja muutama kevätkauden maalille tehty maali.

Kerzhakovin liitosta – “Zürich” voittaa enemmän Sveitsin klubia ottaen huomioon sen tosiasian, että Kerzhakov saa aikaisemman muodon Hyuyupilta. Ja Venäjän parhaan maalintekijän tavoitteiden tyydyttämiseksi useiden tekijöiden on oltava samanaikaisesti yhdessä. Yleensä operaatio Kerzhakovin elvyttämiseksi maajoukkueelle on utopia. Sillä on pieni määrä realistisia nuotteja. Lisäksi Kerzhakov saavutti silmiinpistävät korkeutensa nopeuden ja uskomattoman kestävyyden ansiosta – ominaisuudet, jotka heikkenevät vuosien varrella, varsinkin jos et ylläpidä niitä hyvässä kunnossa säännöllisesti. Ei tule liikettä ja nopeuden nykäyksiä – siellä ei ole tiputusta, korkealaatuista poistumista iskuasentoon tai muita tehokkaita toimia. Itse asiassa todellista menestystä voidaan jo kutsua tosiasiaksi, että Kerzhakov ei kulkenut Pavlyuchenkon, Aršavinin, Sychevin ja muiden 2000-luvun alkupuolella valitun Venäjän maajoukkueen “nuorten” polkua.

Loppusanat

Kerzhakovin venäläiset fanit, asiantuntijat, toimittajat ja entiset yhteistyökumppanit ovat yhtä mieltä siitä, että Aleksandrian palauttamisessa isohintaan ei ole mitään tuomittavaa. Sveitsin mestaruus ja ulkopuolinen klubi ovat loistava alusta osoittaa kunnianhimoasi. Zürichin fanit eivät kuitenkaan jaa venäläisten optimistista tunnelmaa.