Hän osoittaa tuolloin melko korkeat tulokset

Alan Shearer
Valmentajan ura: Newcastle (8 ottelua: 1 voitto, 2 tasapeliä, 5 tappiota)
Foggy Albionissa on tarpeeksi paikallisia legendaarisia pelaajia, jotka ovat suoraan sanottuna epäonnistuneet uudella kentällä itselleen. Ryöstettyjen suurten pelaajien merkittäviä edustajia olivat Bobby Charlton, Tony Adams ja Paul Gascoigne. Alan Shearer ei ollut poikkeus – syntynyt maalintekijä, jonka osuus eniten hattu temppuja Englannin valioliigan historiassa (11 kappaletta). Shearer on myös Premier League (maalattu 260 maalia) ja Newcastlen (206 maalia) paras maalintekijä. Hän osoittaa tuolloin melko korkeat tulokset – keskimäärin 0,6 maalia peliä kohden, riippumatta siitä, millä tasolla hän pelasi.

Pelaajana Shearer veti toistuvasti Newcastlen pois erilaisista pelitilanteista. Totta, kun hän johti ”neljäkymmentä” vuonna 2009, hän ei onnistunut estämään Premier League -joukkueen lähtöä, jonka hän antoi 10 vuodenaikaa jalkapalloilijana. Samanaikaisesti Shearer osoitti erittäin alhaisen prosenttiosuuden voitetuista otteluista, vain 12 prosenttia. Kauden 2008/2009 loppua kohti Newcastle pelasi kahdeksan ottelua Englannin jalkapallon ikonisen persoonallisuuden johdolla, mutta siihen uskottu joukkue sai vain viisi pistettä 24 mahdollisesta. Täydellisen fiaskon jälkeen Alan palasi BBC: hen, missä hän jatkoi toimintaansa asiantuntijana. Sittemmin Shearer ei ole aloittanut hankalaa valmennuspolkua.

Filippo Inzaghi
Valmentajan ura: AC Milan (39 ottelua: 14 voittoa, 13 tasapeliä, 12 tappiota)
Super Pippo tuntee hyvin nykyisen Real Madridin ruorimiehen, jonka kanssa he käyttivät “pölyä” Serie A: ssa osana Torino Juventusta. Nollapolkujen alussa Zidane ja Inzaghi erottuivat: ensimmäinen meni valloittamaan “Santiago Bernabeu”, toinen – muutti koko ikänsä joukkueeseen ”Milanoon”. Inzaghi-ottelu auttoi Rossoneria saavuttamaan suosionsa Liverpoolille 2006/07 Mestarien liigan finaalissa, joka toista kertaa urallaan nosti korvan.

Inzaghilla, joka päätti pelaajansa uransa vuonna 2012, ei ollut kysymys uuden ammatin valinnasta. Super Pippo päätti selvästi siirtyä valmentajan ammattiin. Kahden vuoden ajan Italian jalkapallolegenda on siirtynyt Milanon nuorisojoukkueen valmentajalta punaisen ja mustan pääjoukkueeseen.