Hänen ampujataitojaan oli mahdotonta selviytyä

Katalonialaisen “Barcelona” -fanien suosikki toi kauhun minkä tahansa joukkueen puolustusredoihin 90-luvun alkupuolella. Hänen ampujataitojaan oli mahdotonta selviytyä, joten pommituskilpailujen toistuvat voitot. Kultaisen pallon -1994 voittaja ja Bulgarian jalkapallo-historian paras jalkapalloilija yli kymmenen vuoden ajan yritti asettua uuteen ruumiillistumiseen. Vuotia kului, ja valmentaja Stoichkovin sopimattomuus ei poistunut. Hristolle annettiin kahdesti mahdollisuus työskennellä Bulgarian maajoukkueen kanssa, mutta molemmissa tapauksissa maajoukkue ei pystynyt pääsemään joko vuoden 2006 maailmancupiin tai Euro 2008 -turnaukseen. Sitten bulgarialainen useita kuukausia kestänyt työ upposi lopulta “Celta”, lähettäen seuran Vigosta Segundaan.

Koska Stoichkov ei pystynyt todistamaan itsensä positiivisella puolella, hän meni ilmaiseksi leipää Etelä-Afrikan mestaruuteen. Mutta toisella mantereella maineikas Barcelonan hyökkääjä ei työskennellyt kauan – vuotta myöhemmin Hristo palasi kotimaahansa, missä hän johti vuonna 2013 CSKA Sofiaa. Bulgarian armeijan johdolla Stoichkov ei seisonut edes kuukautta, koska se ei pystynyt selvittämään maan menestyneimmän ja tittelinimmän klubin monia ongelmia, joka kesällä 2015 menetti ammatillisen asemansa velkojen vuoksi. Tällä hetkellä 49-vuotias asiantuntija asuu Yhdysvalloissa ja on televisioasiantuntija yhdessä Meksikon urheilukanavissa.

Diego Maradona
Valmentajan ura: “Mandiyu” (12 ottelua: 1 voitto, 5 tasapeliä, 6 tappiota); Racing (11 ottelua: 2 voittoa, 3 tasapeliä, 6 tappiota); Argentiinan maajoukkue (19 ottelua: 14 voittoa, 5 tappiota); Al Wasl (22 ottelua: 7 voittoa, 5 tasapeliä, 10 tappiota)
Suurin jalkapalloilija. Yksi jalkapallohistorian tunnetuimmista ja suosituimmista pelaajista. Napolissa ja Buenos Airesissa Napolin ja Boca Juniors -fanit nostivat Maradonan todellisen kuvakkeen arvoon. Ja FIFA: n virallisella verkkosivustolla äänestyksen jälkeen nimitettiin jalkapalloilun Michelangelo viimeisen vuosisadan parhaaksi pelaajaksi. Maradona omistaa joukon merkittäviä henkilökohtaisia ​​palkintoja, joiden ilmoittamiseen vaaditaan erillinen aineisto.