Jokainen nuori jalkapalloilija

Mikä on tämä askel eteenpäin, kysytte. Monien mielestä Balotelli on jo viiden parhaan pelaajan joukossa, vaikkakin varauksin. Mutta Balotellin iän puolella hän on vain 23-vuotias. Hän ei ole vielä saavuttanut mahdollisuuksiensa ylärajaa, hänellä on aikaa ja kaikki edellytykset vielä suuremmalle edistymiselle. World Cup voi olla vain turnaus, jossa Balotelli näyttää kaikille loputtoman potentiaalinsa. Mitä tulee Milanoon, Massimiliano Allegri edistää vain italialaisen kehitystä. Balotelli näkee valmentajan luottamuksen. Kuten maajoukkueessa, hän tuntee johtajan ja joukkueen keskeisen toimijan. Juuri tätä hänellä ei ollut Manchester Cityssä, jossa Mario oli vain yksi. Ja älä ota jalkapalloilijan itseluottamusta ylimielisyydestä. Vain tuntuu sen merkityksestä, pelaaja yrittää täysin luovuttaa jalkapallokentän. Siksi kausi 2013/2014 voi olla hyvin onnistunut Balotellille.

Mitä mieltä olet tästä? Kirjoita kommentteihin, jos Balotelli voi mielestänne johtaa klubinsa ja maajoukkueensa kovaan voittoon tällä kaudella.

Jokainen nuori jalkapalloilija, jota ei vielä pidetä tähtinä, on vaikea sopeutua huippuklubiin. Erityisesti silloin, kun tässä klubissa on jo nuori tähti, ja tämä on sinun vanhempi veljesi.

Torgan Azar tuli Chelseaan vanhemman veljensä Eden Azarin kanssa. Ja jos jälkimmäinen otettiin silmällä pääjoukkueelle, tietäen selvästi, mitä tämä pelaaja kykenee, Torgan otettiin pikemminkin hänen veljensä kehotuksesta, joka antoi ennakkoa nuorelle kaverille. Kummallista, ennen kuin Chelsea, Torgan ja Eden pelasivat eri seuroissa. Azar Jr. pelasi “Lance”, joka on yksi tärkeimmistä “Lillen” kilpailijoista, jota vanhempi veli tuki.

Azar Jr.Photo: Getty Images
Lontoossa Torgan vietti vähän aikaa, sillä hän onnistui pelaamaan vain muutamia ystävällisiä otteluita vararyhmälle, ja jatkoi lainaa saadakseen kokemusta ja hioa taitojaan.