Kun Chilen jalkapalloilija kieltäytyi uudistamasta sopimusta Arsenalin kanssa

Tämän seurauksena Liverpool osallistui sopimukseen, joka ilmaisi olevansa valmis maksamaan Van Dyckille 75 miljoonaa puntaa, joka oli täysin kätevä Southamptonille. Hän ei halunnut kieltäytyä hollantilaisesta Bek Guardiolasta, ja Manchester Cityn johto aloitti jälleen henkilökohtaisesta pyynnöstään jälleen neuvottelut “pyhien” kanssa, mutta heitä ei jälleen kruunattu menestyksellä. “Townspeople” Khaldun Al Mubarakin presidentti kieltäytyi kategorisesti maksamasta Van Dyckille Southamptonin tarvitsemaa rahaa, ja hollantilainen itse teki selväksi, että hän mieluummin siirtyy Jürgen Kloppin “siiven alle”.

Tammikuussa 2018 Van Dijk muutti Liverpooliin, josta tuli nopeasti keskeinen esiintyjä ja jota pidetään edelleen yhtenä Premier Leaguein parhaista puolustajista.

Alexis Sanchez

Kun Chilen jalkapalloilija kieltäytyi uudistamasta sopimusta Arsenalin kanssa, lähes missään Englannissa ei ollut epäilyksiä siitä, että hän jatkoisi uraansa Manchester Cityssä. Guardiola on jo pitkään tarkastellut tarkasti Alexis Sanchezia, ja pitää sitä yhtenä parhaista vaihtoehdoista “kansalaisten” hyökkäyspotentiaalin lisäämiseksi.

Kaupunki halusi neuvotella Arsenalin kanssa Chilen siirtymästä tammikuussa 2018, kuusi kuukautta ennen jalkapallosopimuksen päättymistä, jotka maksoivat suhteellisen vähän rahaa tai allekirjoittivat Sanchezin kanssa alustavan sopimuksen, joka tuli voimaan kesällä. Mutta kaikki Manchester Cityn ja Guardiolan suunnitelmat sekoittivat maanmiehiä Yhdistyneestä leiristä. Red Devils tarjosi Arsenalille 30 miljoonaa puntaa jalkapalloilijalle, ja Alexisille taattiin 14 miljoonan punnan palkka verojen jälkeen.

Lehdistö kertoi, että Chilen ei yksinkertaisesti voinut kieltäytyä tällaisesta palkasta, ja vaati näin ollen kaikin tavoin hänen siirtymistään Old Traffordiin. Tämän seurauksena Alexis Sanchezista tuli Manchester Unitedin pelaaja, joka myöhemmin vuoden kuluttua ei osaa päästä eroon Chilestä, joka ei ole tärkeä rooli joukkueessa, mutta saa avaruuspalkan.