Kuten Belgian lehdistötiedotteissa

Vaikka suurin osa Chelsean nuorista tulisi olla Arnhemissa, jossa hollantilainen “Wittes” perustuu, Torgan Azar päätti palata kotiin ja liittyi belgialaiseen “Zulte-Waregemiin”, jossa hän pelaa toisella kaudella. Zulte Waregemissa hän pystyi osoittamaan, millainen pelaaja hän on. Torgan haluaa pelata kymmenissä paikoissa, ja jos kaksi iskijää on hänen edessään, hän yrittää laskeutua lähemmäs tukivyöhykettä ja suorittaa pelin sieltä. Itse klubi lisäsi merkittävästi pelaajan saapumista. Nuoruuden ja kokemuksen tasapaino auttoi klubia, jossa oli stadionilla 10 000 paikkaa, ottamaan toisen sijan viime kaudella Belgian mestaruudessa ja saamaan oikeuden pelata Mestarien liigan karsinnoissa. Belgalaiset eivät ole päässeet Euroopan tärkeimpään klubiturnaukseen, mutta he pelaavat Europa-liigassa. Muuten, “Zulte-Waregem” kaatui yhteen ryhmään Kazanin kanssa “Ruby”, joten on suuri mahdollisuus henkilökohtaisesti tarkkailla Eden Azarin lahjakasta sukulaisuutta.

″ … “Tarvitsin peliaikaa. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi pääsin tänne. Belgian mestaruuskilpailussa huomasin, että tässä on sama taso kuin toisessa ranskalaisessa liigassa, jossa entinen klubi “Lance” kilpailee. Jos ei ole pienempi. Mutta olen sitä mieltä, että olen tehnyt oikean valinnan, koska nyt minulla on mahdollisuus pelata eurooppalaisissa kilpailuissa, ”- Torgan Azar kommentoi hiljattain hänen väliaikaista oleskeluaan belgialaisessa klubissa …. ″ –

Kuten Belgian lehdistötiedotteissa, pelin suunnitelmassa Thorgan eroaa Edenistä siinä mielessä, että se hyökkää enemmän kuin sivulta, mutta keskeltä ja vähemmän aktiivisesti valinnassa, jota ei voida sanoa Edenistä.

Torgan Azar, joka tuli belgialaisen klubin historian nuorimmaksi kapteeniksi, toteaa, että hän rakentaa uraansa oman suunnitelmansa mukaisesti: ”Monet ihmiset kertovat minulle, että en koskaan ole yhtä hyvä kentällä kuin vanhempi veljeni. Emme kuitenkaan ole ensimmäiset veljekset, jotka pelaavat ammattilaisjalkapalloa.