Kymmenen äkillistä siirtoa

Kaikki suuruus haihtui, kun Maradona päätti mennä valmentajien luo, siirtyessään ajan kuluttua erinomaisesta jalkapalloilijasta keskinkertaiseksi mentoriksi. Aikaisen Golden Boy -valmentajan ura on täysin kyllästynyt skandaaliin ja jatkuviin valituksiin tuomarien työstä. Hän aloitti Maradonan argentiinalaisessa maakunnan klubissa “Mandiyu”, jossa hän työskenteli kuusi kuukautta ja erotettiin … presidentin lyömisestä. Mitään ei tapahtunut toisessa kotimaisessa klubissa – Racingissä, kuten periaatteessa eksoottinen Al-Wasle Yhdistyneistä arabiemiirikunnista. Jälkimmäinen Maradona lupasi johtaa mestaruuteen, mutta lähti sen sijaan Emirates-joukkueista, kun joukkue oli takana johtajaa lähes kolmella kymmenellä pisteellä.

Nimitys Argentiinan maajoukkueen päävalmentajaksi, jonka koko maa sai erityisen innostuneena, eroaa toisistaan. Toistaiseksi taivaansiniset osoittivat tulosta, kun peli ei ollut huippulaadukasta, ja sitten tapahtui vuoden 2010 maailmancupin puolivälierät ja Saksan joukkueen tappio (0: 4), joka seurasi luonnollisesti ”kohteliaisuuksien” vaihtoa Argentiinan jalkapalloliiton johtajien kanssa.

Kevin Grosskreuz palasi Saksaan pelamatta ottelua Galatasaray-joukkueelle. Jalkapallossa on monia sellaisia ​​tarinoita.
En saanut maalin kauden edeltävissä otteluissa? Poistumistielle!
Clive Allen – ensimmäinen nuori jalkapalloilija, joka osti miljoona puntaa Englannista – teki vaikutuksen Rangers -peleistään, mutta hän ei saanut pelata uudessa klubissa.
Allen liittyi Arsenaliin vuonna 1980 19-vuotiaana 1,25 miljoonalla punalla. Hyökkääjä teki 32 maalia 49 ottelussa Rangers-joukkueelle, mutta Gunners-leirillä hän ei voinut tehdä yhtä maalia kaikissa kauden edeltävissä otteluissa. Se riitti, että päävalmentaja Terry Nill vaihtoi häntä Kenny Sansomiin ja Paul Barroniin Crystal Palacesta ennen kauden alkua.
He sanovat, että ”ampujat” yrittivät saada Sansoman alusta alkaen, ja kaikki tämä oli osa heidän hienostunutta suunnitelmaa, mutta Allen ei usko.