Moskova “CSKA” ei voinut vastustaa italialaista

Tällä hetkellä stadionin kysymys on edelleen auki, ja MLS: n johto suostuu antamaan Beckhamin joukkue siirtyä liigaan vain, jos on olemassa yksi. Prosessi on kuitenkin jo käynnissä ja tammikuussa 2018 osapuolet vahvistivat valmiutensa täyttää velvoitteensa vuoteen 2020 mennessä – myös MLS: n ryhmän debyytti oli ajoitettu. Tämän vuoden syyskuun alussa Beckham Club sai virallisen nimen – “Inter Miami” – ja tunnuksen.

Siitä huolimatta, että klubi ei ole vielä täysin alkanut, nykypäivän monet jalkapalloseurat, kuten Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi, ovat jo liittyneet mahdolliseen siirtymiseen sen riveihin. Beckham itse on toistuvasti todennut, että hän haluaisi nähdä huippupelaajia ja olisi kunnia täyttää miljoonien jalkapallofaneiden unelma, joka tarjoaa mahdollisuuden Ronaldolle ja Messille tulla joukkuetovereiksi.

Moskova “CSKA” ei voinut vastustaa italialaista “Romaa” Mestarien liigan kolmannen kierroksen ottelussa, menettämässä pisteet 0: 3. Mutta vielä Viktor Goncharenon, joka reagoi hyvin rauhallisesti pelin lopputulokseen: “Minulla ei ole paljon pettymyksiä tämän päivän peliin. Nuoren tiimimme saa kokemusta tällaisista otteluista.

Meillä on erittäin hyvä oppitunti, etenemme eteenpäin. “Roma” näytti hyvältä, näyttimme aika hyvältä ennen epäselvää palloa. ”

CSKA näytti varsin haalistuneelta tässä pelissä, kaikki oli paljon parempaa Moskovan taistelussa Real Madridin kanssa. Täällä monet asiat eivät toimineet, toisinaan he eivät olleet edes onnellisia. Nikola Vlašić – syksyn päähenkilö CSKA loi hetken jo pelin ensimmäisinä minuutteina, mutta isku putosi suoraan maalivahdin eteen. “Puna-sinisen” erityinen terävyys ei voinut luoda ensimmäisessä, ja taistelun toinen osa osoittautui melko rypistyneeksi. Vain Fedor Chalov onnistui onnistuneesti 59. minuutilla. Viktor Goncharenko selitti tarkan puolustuskyvyn puutteellisuuden puutteen, joka ei sallinut hänen rakentaa taktiikoita edes korvaamattomasti. Vain venäjän ottelun loppu pysyi CSKA Moskovassa, mutta tämä pallon hallinta on vain seurausta entistä varovaisemmasta ja rennommasta “Romasta”, joka pelasi tilillä.