No, sinun ei pitäisi mennä korkealuokkaisen jalkapalloilijan

Ja kuka entisistä pelaajista jäi? Nikita Bezlikhotnov on edelleen joukkueessa, joka pelaa tällä hetkellä lainaa Metalurhille Donetskissa. Tällä toimijalla on ollut varsin tiukka yhteistyö pääsijoittajan kautta.

No, sinun ei pitäisi mennä korkealuokkaisen jalkapalloilijan Lorenzo Melgarejon kautta, joka on yksi klubin uusista yritysostoista. Hän pelasi Benficassa Europa-liigan finaalissa. Nykyään tämä Paraguayan pystyy suojelemaan Kubanin kelta-vihreitä värejä. Hän ottaa kantaa, joka jo jonkin aikaa vaatii tiettyä voittoa eli vasemmanpuoleisen paikan.

“Kuban” – asteittainen vakaa polku TopPhotos: Getty Images
Tällä jalkapalloilijalla on riittävä nopeus, tekniikka ja kestävyys. Tämä käy ilmi hänen ajoittaisista käynneistä alueelle, joka on lähellä etulinjaa vastustajien puolella. Tästä seuraa Muntianin looginen toimenpide vasemman reunan turvaamiseksi. Tämän seurauksena Kubanissa näkyy tämän takia eräänlainen kylki monimuotoisuus. Lisäksi klubin johto antaa hänelle paitsi puolustuksen välitöntä vahvistamista, mutta toivoo myös hänen tulevaa kehitystään, koska tämä kaveri on vain 23-vuotias. Luottamus tällaisiin suunnitelmiin voi sanoa 6 miljoonan dollarin suuruisen summan. Tämä on varmasti paljon rahaa, joten Lawrence Melgarejo odottaa paluuta.

Ja mitä meillä on loppujen lopuksi? Tänään Kuban tekee säännöllisiä pelaajien vaihtoja, tekee uusia yrityskauppoja eikä vain jalkapalloilijoita vaan myös valmentajia, mutta samalla pystyy jatkuvasti kasvamaan ja edistymään. Ja tänään Krasnodar teki toisen siirtotapahtuman, joka on samanlainen kuin tämä joukkue. Ja hänen faninsa voivat ottaa vain mahdollisen tuloksen tulevista otteluista, sekä kuka pelaajista voi sytyttää tähtiään ja houkutella siten uusia ihmisiä, jotka haluavat tehdä ostoksen Kubanille.