Palatessaan Apenniineihin tämän vuoden tammikuussa hän näyttää

Palatessaan Apenniineihin tämän vuoden tammikuussa hän näyttää saaneen pelaamisen kypsyytensä ja jatkoi kehitystä. Hän onnistui myös auttamaan italialaista tiimiä etukäteen MM-kilpailuihin. Mitä muuta voidaan saavuttaa tällä kaudella, hyökkääjä, “Milan” Mario Balotelli?

Ajankohtaisesti keskustelluissa sanomalehdissä, jotka ovat toistuvasti haastaneet Mario: n menestyksekkään jalkapallon tulevaisuuden omien anticsiensa vuoksi, alkaa hitaasti sopeutua vakavampaan rooliin kuin “rohkea”. Tällä hetkellä hän on “Milan” Massimiliano Allegrin ja Italian maajoukkueen Cesare Prandellin keskeinen osa. SuperMario on voittanut kymmenen maalia maajoukkueen viimeisissä 16 ottelussa, mikä osoittaa hänen halukkuutensa johtaa tiimiä ensi kesänä Brasilian kentillä. Hieman yli vuosi sitten Puolassa ja Ukrainassa hän jo osoitti voivansa tehdä sen. Samanaikaisesti Balotelli menestyy menestyksekkäästi maajoukkueessa, jossa hän osallistuu lähes kaikkiin pisteisiin ja saa yhä enemmän luottamusta Allegri. Samalla hyökkääjä antaa yhä useammin ajattelutapoja ajatella hänen hyödyllisiä toimiaan kentällä eikä hänen käyttäytymistään. Menetettyään Milanon ottelun “Verona”, Balotelli syytti tappiosta, ja haastattelussa kansanmiehen viimeisten otteluiden jälkeen, jossa hän muuten onnistui, arvosteli itseään kadonneesta monia mahdollisuuksia excel. Onko Mario kasvaa? Hänen lahjakkuuttaan ei koskaan kyseenalaistettu, monet yksinkertaisesti eivät olleet varmoja siitä, että niin kuumalla päällä hän voisi täysin ymmärtää sen.

Legendaarinen brasilialainen hyökkääjä Ronaldo puhui viimein Balotellista tiedotusvälineissä. Nibbler vakuutti kaikille, että Konfederaatiokupin jälkeen Brasiliassa monet rakastuivat italialaisiin ja odottavat hänen pelinsä elävänsä uudelleen. Lisäksi Ronaldo kertoi, että Mario oli maailmanmestaruuskilpailussa vielä yksi askel eteenpäin.