Ronaldo pelkää, että El Clásicissa hän voi törmätä parantuneeseen Messiin

nelinkertainen haltijan Golden Ball Messi alkoi aikana seremoniallinen tauon täyden koulutuksen ja kaikkia Barcelonan uskoo lauantain kaksintaistelu iskee vähintään korvikkeena.

“Kun Lionel aluksella alusta, meillä on paremmat mahdollisuudet voittaa. Sen läsnäolo on välttämätöntä meille, mutta jos hän ei voi pelata, meillä on ryhmä muita jalkapalloilijoiden jotka voivat tehdä Real Madrid toimenpide “, sanoi keskikenttäpelaaja Andres Iniesta.

Barcelona on ilman pitkäaikaista tukea selvinneet odotettua paremmin ennen kaikkea kiitos erinomaisen muodon ja yhteistyön muiden hyökkäävien tähtien Neymara ja Luis Suarez.He koota kaksikymmentä liigamaalia ja heidän kahdesta ensimmäisestä taulukossa ampujat koko kilpailun.

“Haluamme voittaa tietenkin, mutta Espanjan liiga on ohi, jos marraskuussa me johtaa taulukossa kuusi pistettä edellä Real Madrid. Tulevaisuudessa on useita otteluita. Lisäksi emme saa unohtaa toista kilpailijaa taistelussa otsikko Atletico Madrid “, sanoi Uruguayn hyökkääjä Suarez.

Samalla yllättäen kärsimään suurin tähti joukkue, Madridin Cristiano Ronaldo. Portugali hyökkääjä teki kotimaisen kilpailun kahdeksan kertaa, mutta viisi maalien annettu syyskuun kaksintaisteluun Española.

“Cristiano on meille ratkaiseva.Hän voi ampua paljon tavoitteita ja hänellä on minun täysi luottamus “, sanoi valmentaja Rafael Benitez.

Real Madrid, vaikka tämän vuoden ensimmäisen hävisi viimeisen kierroksen Sevillassa (2: 3), mutta se on jatkoa Carla Ancelottiho kesältä saapuminen Madridissa arvosteltu taktiikkaa ja pelityyli.

tiettävästi on huono suhteet joidenkin keskeisten toimijoiden ja siellä oli spekulaatioita, että jos suora ja Barcelona menettää Benitez saa potkut.

” Toisella kertaa kaudella olen kaikkien pelaajien saatavilla, mikä on hienoa. Tiimi on tietoinen ottelun tärkeydestä ja sillä on suuri motivaatio menestyä.Olen väsynyt olemaan toinen, haluamme voittaa ja mennä ensimmäinen paikka “, sanoi Benitez.

Luultavasti käyttöön ja hyökkääjä Karim Benzema, joka oli marraskuun alussa, pidätettiin yhteydessä tutkinnassa kiristys joukkuetoverinsa Ranskan maajoukkueen Mathieu Valbuena.

vispilällä 12. krs Espanjan liiga, stadionin Santiago Bernabéua alkaa 18:15, siis maksetaan tehtyjen terrorihyökkäysten Pariisissa viime viikolla, liittyy lisääntynyt turvatoimia. Yleisötarkastukset ovat voimakkaampia ja useammat poliisit ovat läsnä tavalliseen tapaan.