“Salzburg” kieltäytyi kutsumasta ulkomaisia ​​asiantuntijoita

“Salzburg” kieltäytyi kutsumasta ulkomaisia ​​asiantuntijoita. Joukkue haluaa nähdä valmentajia omasta järjestelmästä.

Taktikat ja Kloppin vaikutus

Marco Rose löysi Jürgen Kloppia Mainzissa. Rose ei ollut hieno jalkapalloilija, mutta melkein koko hänen uransa pelasi tunnetun valmentajan ohjaamana, sillä hän oli tärkeä puolustaja. Luonnollisesti Kloppin paineiden tärkeimmät ideat heijastuivat Rosein muodostumiseen.

“Salzburg” sanoo olevan hieman arkaainen nykyaikaisen jalkapallojärjestelmän 4-4-2 osalta, kun hän pelaa “rommia”. Itävaltalainen mestari ei kuitenkaan pelkää paineita myös huippupelien vastaisissa otteluissa. Salzburgin tärkeimmät pelaajat sijaitsevat kentän keskellä, joten voit hallita useimpia otteluita.

pelaajat

Salzburgin kuuluisin pelaaja on lyöjä Manus Dabbur. Kesällä hänet löi Moskovan “Locomotive”, mutta huhujen mukaan hän kieltäytyi maksamasta 15 miljoonaa euroa. Dabbur on paras maalintekijä, mutta ei kirkkain lahjakkuus.

Koko Itävallan ylpeys on 19-vuotias Hannes Wolf. Itävallan lapsiturnaus saa yleensä pallon linjojen väliin ja luo suurimman osan vaarallisista hetkeistä hyökkääjille, mukaan lukien sama Dabbur. Mielenkiintoisin on, että Wolf ei ole klassinen kymmenen. Hän yhdistää hiljaa hyökkäykseen ja voi usein toimia maalintekijänä. Wolf oli keskeinen luku “Salzburg” lohkovaiheessa, mutta kahden vammat pudotuspeleissä Europa liigan pelissä hieman, vaikka, ja meni avauskokoonpanoon Marseillessa.

Sankari otteluissa alussa oli 25-vuotias kosovalainen Valon Berisha. Hänen sirunsa on odottamaton yhteys syvyyksistä. Berisha – esimerkki laatu keskikenttäpelaaja “box-to-box”, joka on voimaa toimia keskellä alalla ja on aika hyökätä. Eurooppa-kisassa Berliini voitti 6 maalia, mutta on alennettava siitä, että hän on kokopäiväinen rangaistuspotkukilpailu.

Varjoankari on Dyadier Samassuke. Transfermarktin mukaan Malian on joukkueen kalliin pelaaja ja arvioi hänen 15 miljoonan euron siirtomaksun. Samassuke on rhombuksen alaosa ja vastaa ennen kaikkea pelaamaan puolustusta. Tilastojen mukaan Malian on eräs Euroopan parhaista kilpailuista. Keskimäärin ottelu tekee 3.5 valinnan ja 2.5 kuuntelun. Ei vielä N’Golo Kante, mutta matkalla hänen lukuihinsa.