Sinä ja ystäväsi kytkeä televisio päälle

Hiotin hänet yhdeksästä 15: een. Vain hän ja minä, yksin puistossa. Ja tapahtui, että en halunnut tehdä mitään. Olin 15-vuotias, halusin viettää aikaa ystävien kanssa. Halusin katsoa elokuvaa. Halusin normaalin elämän.

Mutta jos kaivaa syvemmälle, tajusin, mitä todella haluan tehdä. Halusin elää unelma. Tarvitset vain jonkun, joka muistuttaa sinua, kuinka tämä saavutetaan. Jos minulla ei olisi ollut isääni, en olisi saavuttanut mitään. Eikä se ole edes harjoituksissa ja jalkapalloissa, vaan hahmoni.

On vaikea selittää, miltä tuntuu, kun olet 15-vuotias lapsi, jolla ei ole rahaa yhdessä, ja 17-vuotias sukellusvenepelaaja, jolla on raskaat taskut ja median huomio toisessa.

Sinä ja ystäväsi kytkeä televisio päälle, ja siellä – idolisi Mesut Ozil. Sitten, kaksi vuotta myöhemmin, juo kahvia hänen kanssaan. Katsot kuinka hän antaa apua Cristianolle El Clasicossa. Sitten hän – aivan edessäsi, kysyy kuinka voit. Tämä on epärealistista. Kuinka tätä ei voida muuttaa?

Kuinka unohtaa itsesi?

Muistan kuinka Per Mertezaker kohtasi minua tiukasti, vaikka hänen aikomuksensa olivatkin hyvät. Arsenalissa hän oli vanhempi veljeni, ja riippumatta siitä kuinka hyvä olin, riippumatta siitä kuinka kynnettiin, hän sanoi aina …

Joten lopeta se. Et ymmärrä mitään ennen kuin tunnistat Peran. Sinun täytyy kuulla hänen äänensä, nähdä hänen kasvot. Per on miellyttävin ihminen maan päällä. Ja hän on ehdottomin saksalainen. Ja kaikki mitä hän sanoi, kuulosti kovalta. Hän on pitkä ja kun hän katselee itseään korkeuden korkeudesta, se on vähän pelottavaa. Hän kuitenkin ajattelee sinua, hän ei ole paha. En osaa kuvailla sitä englanniksi … kuvittele erittäin ystävällinen Arnold Schwarzenegger.

Sellainen on Per. Ja sillä ei ole väliä mitä teit harjoittelussa, hän tuli aina esiin ja alkoi huutaa: “Serge, älä unohda mistä olet! Olet Stuttgartista! Nöyrä, nöyrä, nöyrä! Serge, olet nyt hyvä tyyppi, eikö niin? Sinun on tiedettävä paikkasi! Vaatimattomampaa! ”

Haha …

Mitä teenkin: “SERGE!”

Ja sitten hän käyttäytyi melko rauhallisesti. Erittäin mukava ihminen.

Tosiasia on, että Per tiesi kuinka asiat muuttuivat. Kun olet 15-vuotias, pyydä vanhemmiltasi rahaa. Sitten olet 17-18, ja sinulla on enemmän rahaa kuin koko perheelläsi. Kuinka käsitellä tätä? Muistan murtautumisen tukikohtaan ja kaikenlaisten roskien ostamisen. 600 kiloa kosmeettisia laukkuja, Christian Louboutin -kengät, Rolex-kengät.