Barcelona palasi Izmirin Euroleague-menetykseen, Satoransky auttoi seitsemää pistettä

“Se oli luultavasti paras ottelu kaudella. Meillä oli ylimääräinen motivointi Izmirille, että he tekisivät yhden tappion. Joten tämän päivän suuri tyytyväisyys “, Satoranski kertoi tšekkiläisille toimittajille. “Ryhmä on tasapainossa, ei ole johtaja tai ulkopuolinen, jokainen ottelu on kovaa. Joten olemme tyytyväisiä, että meillä on vain yksi tappio ja toivottavasti pian annamme prosessi “, hän sanoi.

Ottelu Barcelona alkoi minuutin hiljaisuuden uhrien terrori-iskun Pariisissa. Sitten kotiin pelaajat aloittivat kostaa tappion 62:71 alusta kauden, kun he kaikki epäonnistuneet Izmir.Tällä kertaa kuitenkin selvästi vastustaja pelasi hyvin, kiitos Satoranskému että hyvin tehdyissä joukkuetoverit ja varsinkin puolusti menestyksekkäästi.

hyökkäys oli nähdä hänen kilpailija potkia Carlos Arroyo, joka antoi viisi kolmosta. “Olen iloinen, että hän onnistui, koska aikaisempi ole kovin hyvin tehty ottelut tarvitaan kiinni”, sanoi joukkuetoveri Satoranský, mikä puolestaan ​​pelannut enemmän joukkueen ja erityisesti hänen läsnäolonsa kentällä ei ole valvoa tähtiluokituksen Joe Ragland.

< p> Tämä vahvistettiin kolmannella neljänneksellä, kun Satoranský pysähtyi Ragland ja Barcelona meni ratkaiseva jymymenestys. “Sain pallon, olin melko hyvä puolustuksessa ja voisimme käyttää sitä keittämiseen. Se on yksi vahvimmista aseistani auttaa joukkue.Sain myös työtä puolustamaan parhaita maalintekijöitä “, Satorans sanoi. Se ylisti puolustuksen käsipallo edustaja Filip Jicha, joka katseli ottelun katsomosta, sekä pelaa Barcelona.

“Kun hallitset joukkue, ja yksittäiset tuntee hyvin. Joten tunnen myös hyvän näytelmän. Lisäksi on hyvä, että vastaavat päätyivät nopeasti ja se voisi pošetřit voimia ja lisätä luottamusta, koska meidän viikonloppu odottaa erittäin kova ottelu liigassa, “arvioidaan Satoranský.

Fenerbahce veti kaksintaistelussa Bayern erityisesti Bobby Dixon ensimmäisten 12 minuutin pelikentällä antoi 16 hänen 25 pistettä.Erottuva merkki peli oli myös Veselý joka antoi kahdeksan pistettä ja sai viisi levypalloa, mutta myös voittanut neljä palloa ja edistää siten liukas alkupuoliskolla jossa Fenerbahce pakeni kaksinumeroisiin eroa ja toi ottelun selvään voittoon.