Kanadalaiset menestyvät hyvin Wizardsia vastaan

Washington odottaa lauantaina uutta ottelua, joten Scott Brooks on säästänyt tukensa viimeisellä vuosineljänneksellä. Satoranský saattoi parantaa tilastotietoa ja upeaa surmaa.

Raptors muutti 17 kolmen pisteen laukausta (kauden maksimiarvo), kun he osuivat suurella 44%: n onnistumisasteella, kun taas vieraat epäonnistuivat kaukaa, onnistuivat yhdeksässä tapauksessa 46: sta potkut kolmesta. (20 prosenttia). Yritysten määrä jopa asetti uuden klubin ennätys.

Yhdysvaltain pääkaupunki sijoittui 12. sijalle 18 pelissä. Hänet rohkaistiin otteluun viimeisellä voitollaan LA Clippersistä, mutta hän kamppaili jälleen puolustuksessa.Toronto on voittanut 100 pisteen merkinnän jo kolmannella vuosineljänneksellä.

Kanadalaiset menestyvät hyvin Wizardsia vastaan ​​viimeisen viiden vuoden aikana, jättäen vain neljä kaksikymmentä peliä.

Tällä kertaa Kawhi Leonard johti 27 pisteellä ja 10 levypalvelulla, Kyle Lowry teki 15 pistettä ja yhdeksän avusta, OG Anunoby lisäsi myös 15 pistettä ja Fred VanVleet teki 13 pistettä ja seitsemän avusta. Washington johti Bradley Bealia 20 pisteellä, Otto Porter Jr. hän hallitsi 17 pistettä ja seitsemän levypalloa ja Markieff Morris 16 pistettä.John Wallilla on 11 apua, mutta vain 11 pistettä seitsemän tappiota varten.

Satoran vietti kentällä yli 24 minuuttia, kahdeksan enemmän kuin aikaisemmin suosinut Austin Rivers, teki yhdeksän pistettä (3/7 ammunta) ja kolme avusta, ja teki jopa yhden palautumisen, voiton ja eston. </p >

Kokenut Rose oli ottelun paras maalintekijä 25 pisteellä, Karl-Anthony Towns lisäsi 21 pistettä (17 heistä sijoitettiin kolmannella vuosineljänneksellä) ja yhdeksän levypalloa. Taj Gibson onnistui kaksinkertaisen kaksinkertaisen pisteen 16 pistettä ja 11 levypalloa, Jeff Teague on 15 pistettä.

Brooklyn ajoi Spencer Dinwiddie, kirjailija 18 pistettä ja kahdeksan avustaa.Molemmilla joukkueilla on nyt yhtä suuri ennätys 12 voittoa ja kuusi tappiota, ja ne ovat yhdessä Oklahoma Cityn kanssa ottaneet johtoaseman erittäin tasapainoisessa Länsi-konferenssissa.

Grizzlies johti seitsemän ja puoli pistettä ennen loppua, mutta se ei riittänyt jatko-kaksintaistelun lähetti Danilo Gallinari kääntämällä kolme vapaaheittoa kolme sekuntia ennen loppua.

Gallinarin lisäksi, joka ansaitsi 20 levypalloa ja yhdeksän levypalloa, Clippers luottaa Montrezl Harrelliin (22 pistettä – viisi ylitöissä – ja 11 levypalloa) Lou Williamsin kanssa (15 pistettä)

Memphistä ajoi Marc Gasol 27 pisteellä, 13 levypalloa ja seitsemän avusta ja Jaren Jackson Jr. 20 pisteellä, seitsemän levypalloa ja kolme lohkoa. Mike Conley lisäsi 11 apua 19 pisteeseen, mutta onnistui tarttumaan kaikkiin ensimmäisellä puoliskolla; kolme minuuttia ennen perusjakson päättymistä hän räjäytti itsensä.Grizzliesille voittava sarja päättyi numeroon viisi.

Stephen Curry -auton sirut toivat onnea joukkuetovereilleen Kultavaltiosta . Yksi suurimmista NBA-tähdistä perjantaiaamuna oli tuhoamassa (tai pikemminkin haaksirikkoutuneena), mutta se oli ainoa haitta hallitseville mestarille. He päättivät neljän pelisarjan voittamatta (heidän pisin vuodesta 2013), kun he lyövät Portland 125: 97 kotona. yrityksiä) ja lisäsi kahdeksan avusta, seitsemän levypalloa ja kolme lohkoa. Klay Thompson hoiti 31 pistettä ja seitsemän levypalloa.Quinn Cook sai 19 pistettä.

Warriors auttoi 17: ää kolmellakymmenellä kolmella 32 yrityksestä. kahdeksan levypalloa ja CJ McCollum sai 19 pistettä.

Huolimatta Oaklandin moottoritieonnettomuudesta, Curry jätti Warriors-kokoonpanon kahdeksannen peräkkäisen vuoden ajan. Kolmekymmentävuotias loukkasi nivusiin 8. marraskuuta Milwaukeea vastaan ​​ja suoritetaan lisätutkimus. Törmäys huonossa näkyvyydessä ei kuitenkaan huonontanut hänen terveyttä, koska kaikki osallistujat pakenivat kolmen auton törmäyksestä ilman loukkaantumisia.Puuttui myös Draymond Green ja tietysti DeMarcus Cousins, parantava Achilleuksen leikkaus. pistettä. Brandon Ingram lisäsi 24 pistettä.

Jazzin paras maalintekijä oli Alec Burks 17 pisteellä, Joe Ingles teki 16 pistettä ja kahdeksan levypalloa, Donovan Mitchell sai vain neljä pistettä, osti kylkiluita toisella vuosineljänneksellä ja teki ottelun. Mutta muita Cavaliersia oli – Collin Sexton 23 pisteellä, Cedi Osman 20 pisteellä ja kahdeksan levypalloa ja Tristan Thompson 18 pisteellä ja 13 levypalloa.

Joel Embiidan 24 pistettä ja 12 levypalloa, J. J. ei pelastanut Philadelphiaa.Alex Len ansaitsi 17 pistettä, John Collins 16 pistettä ja seitsemän levypalloa. Kaksi eurooppalaista pelaajaa hallitsi Pacersia Victor Oladipin ja Myles Turnerin poissa ollessa – Bojan Bogdanovich 21 pisteellä ja Domantas Sabonis 19 pisteellä ja 16 levypalloa. Cory Joseph sai 18 pistettä ja seitsemän avusta.

Bulls hyppäsi 27 pistettä ja 13 levypalloa, Zach LaVine varmisti 24 pistettä ja Jabari Parker 23 pistettä ja 10 levypalloa.