Paikka: Las Vegas. Tavoite: Valitse toinen koripallon unelma-ryhmä. Rioon

Tämä tarra syntyi, kun Jordan “Magic” Johnson, Barkley ym käärittyjä olympialaisissa Barcelonassa muut niin, että tähdet NBA kukaan läheskään. Siksi ortodoksinen kannattajat väittävät: yhteys Dream Team enää edes sovi uudestaan. Vuosi 1992 oli poikkeuksellinen ja amerikkalaisen roster samoin. Etusivu

Mutta pikku turhaan: kesäolympialaisten ei ole houkutteleva joukkue.Koska jalkapallo täällä ei vieläkään lähetetty tärkein tähdet, koripalloilijat ovat Yhdysvaltain numero 1.

Ja niin se on työ metsästää. “Se on erittäin vaikeaa vähentää lopullinen määrä pelaajia 12”, sanoo tallipäällikkö Jerry colangelo. “Tästä syystä meidän on ne kaikki yhdessä ja tietää, miten asia, kuka hän on.”

On valinta 41 miesten – lisäten, että Yhdysvaltain liitto ei kuitenkaan sulje pois ottaminen kisojen valikoimat 2008 ja 2012 (joka antaisi mahdollisuuden Kobemu veteraani Bryant, joka olisi Rio pitäisi pystyä sanomaan hyvästit uran tai pari kuuluisan Miami Chris Bosh, Dwyane Wade). Osallistuminen 11: sta 13: eenElokuu odottaa lähes idioottivarma, koska ne ovat säännöt: yksi Vegasissa saapuu, poissa pelistä.

On selvää, että onko päävalmentaja Mike Krzyzewski valitsee kuitenkin valinta paras NBA kiistaton suosikki. Yhdysvaltain koripallot eivät ole pelanneet kansainväliseltä näyttämöltä jo vuodesta 2006! Viisi miestä – LeBron James, Deron Williams, Kobe Bryant, Chris Paul ja Carmelo Anthony – voi edes uneksia kultainen hattutempun jos Rio jatkui Lontoossa ja Pekingissä.

Lontoossa American koripalloilijat pysähtyi ensin Lady Michelle Obama (kuva vasemmalla).

Mutta on epävarmuutta. Pääasia on, tuleeko LeBron James maku palvomaan. “Luulen hänen aikomuksensa tulla esiin Rioon”, Colangelo uskoo. “Mutta se on hänen valintansa.Hän on yksi historian parhaista koripallojoukkueista, joka ei halua häntä? Jos hän löytää olympialaisissa tärkeää, uskon, että joukkue tulee olemaan. ”

Mikä on enemmän kysymys numero kaksi: tapahtuma on oikeastaan ​​viisi avaimenperät monimiljonääri? Itse viime vuonna valmisteltaessa mestaruudesta Memento kokivat, että jo nyt – minuutti ennen lähtöä předolympijského leiri – pyöreä muistetaan.Paul George käytännössä erittäin pahasti mursi jalkansa, johon ei suuri osa kauden.

Supertähti Kevin Durant on sitten esitys anteeksi ja mukaan amerikkalaiset tiedotusvälineet, hänen läheinen ystävänsä sanoi: “Kun näin sen, valitsi minut kaikki syitä, miksi olen niin iloinen pelannut maajoukkueessa. ”

joka voi olla juuri kuhina tunteita, hullu näköisiä piina Paul George kuitenkin lyödä heidät kaikki.

ja yleensä, varsinkin NBA: n klubin omistajille, maailmanmestaruuskisoille ja olympialaisille, jotka kärsivät televisiosta. Ehkä Dallas Mark Cuban eksentrinen omistaja sanoi ennen lontoolaisia: “Tämä on suurin virhe, jota NBA tekee. Unelma-tiimi on vapaa Yhdysvaltain olympiakomitealle tekemään miljardeja.Kuvitelkaapa! ”

Huolimatta kaikesta tästä, mutta vahva houkutus kultamitalia. Koti

Hän itse Paul George, joka on murtunut jalka hän onnistui vain kuusi otteluita. hän sanoi: “Tietenkin haluan mennä Rioon. Unelmoin olympialaisten voitosta. “Hän tuki myös hänen Indiana Pacers-klubinsa Larry Birdin presidentti. Lintu on yksi todellisen, vain Dream Teamin kahdestatoista jäsenestä vuonna 1992. Ja heidän seuraajansa on edelleen suuri kunnia. Jopa LeBron Jamesille?