Nordicbet Asiakaspalvelu

Kuinka rekisteröityä Nordicbet?

Menemällä rekisteröintiosioon avautuu edessäsi sivu, jolla voit täyttää tiedot. Sinun on annettava vähimmäismäärä tietoja.
Kun olet napsauttanut “Rekisteröi” -painiketta, sinut siirretään MCCIS-tilin luomisen sivulle. Jos olet tällaisen tilin omistaja, kirjoita siihen liitetty numero.
Anna puhelin, kirjoita erityiseen kenttään ja napsauta “Rekisteröi”.
Sivu avautuu henkilökohtaisten tietojen syöttämistä varten, kun kirjoittamisessa on oltava varovainen.
Kun olet täyttänyt kaikki kentät, lähetä tiedot, ja sen jälkeen se aktivoi pelitilin yhdessä vedonlyöntipisteissä tai Internetin kautta.

Rekisteröinti Nordicbet
Tallettaa / nosta rahaa

Venäjän federaation liittovaltion verovirasto ylläpitää täydellistä hallintaa Betsitin vedonlyöntikaupan kaikkien varojen liikkumisesta. Tämä tapahtuu CUPIS-järjestelmän kautta, joka suorittaa kaikki maksut ja nostukset itse. On muistettava, että lisätuloja koskevan lain mukaan jokaisesta nostetusta rahamäärästä vähennetään 13% verosta. Vedonvälittäjän sääntöjen mukaan asiakas Nordicbet Asiakaspalvelu voi voittaa yhdellä vedolla enintään viisi miljoonaa ruplaa. Lisäksi on sääntölauseke, jonka mukaan vedonvälittäjä voi asettaa suurimman voittojen määrän mille tahansa tapahtumalle.
Tapoja täydentää tiliä ja nostaa rahaa

Pelaajilla on useita vaihtoehtoja pelitilin täydentämiseksi. Kehittäjät ovat lisänneet kaikki suosituimmat maksujärjestelmät.

On huomattava, että päätelmät tehdään samoin tavoin. Lisäksi voit nostaa rahaa pelitililtä käymällä Nordicbet-vedonlyöntipaikassa.

Maksimi / vähimmäistarjous

Henkilö voi panostaa vähintään 10 ruplaa tapahtumaa kohti. Maksimiarvo riippuu useiden tekijöiden yhdistelmästä: tapahtuman suosio, vedon määrä, kerroin.
kertoimet

Vertaamalla analogiaa muiden vedonvälittäjien kanssa voimme päätellä, että BC Nordicbet on ehdottomasti heikompi heille kertoimien arvossa. Lisäksi ne ovat huomattavasti korkeammat kuin Nordicbet, Betting League ja Winline.