Juan Matan mestaruus voi ajaa Wayne Rooney Manchester Unitedin marginaaleihin

Lauantain voitto oli merkittävä, koska se käänsi kahden peräkkäisen Premier League-tappion ryöstön ja näin Mourinho löysi häikäilemättömän juovan, joka on ollut osa hänen kullattua menestystään Porto, Chelsea (molemmissa loitsuissa), Internazionale ja Real Madrid.

Kun EFL Cupin voitto Northamptonissa päättyi kolmen kilpailun voittoon kaikissa kilpailuissa, toinen tuli Europa-liigaan – Mourinho tutki, mitä oli tarvetta voittaa mestarit ja päätti, että hänen kapteeninsa oli ylijäämäinen vaatimuksiin.José Mourinho pyysi asiantuntijalausuntoa, mutta on nopeasti muuttumassa | Paul Wilson Lue lisää

Sen sijaan Zlatan Ibrahimovic säilytti paikkansa keskellä eteenpäin, ja Mourinho piti Marcus Rashfordin ja Jesse Lingardin vauhtia ulos.Juan Mata: n valinta nro 10: lla oli tärkeintä.Ensimmäistä kertaa espanjalaisen saapumisen jälkeen tammikuussa 2014 (Mourinhon Chelseasta) Mata valittiin hänen suosimissaan asemissaan ennen Rooneya, joka joutui katsomaan Unitedin rannikolla 4-0 eteenpäin.

Chris Smallingin, Mata, Paul Pogban (neitsyt United Strike) ja Rashfordin vastaama 20 minuutin purkaus, johon vastasi vain Demarai Grayin toinen puoli laukaus – päättivät kilpailun ja saattivat olla päättyneet Rooney-päivinä tietynä starterina.

Liverpudlian on poistettu ennen kuin se on lähes kansallisen ajanvietettä – mutta Mourinhon jälkipelejä koskevat kommentit voidaan tulla katsomaan kuolemakelloksi hänen alfa-uroksen asemalle XI: ssa. “Luulimme, että ratkaisu meille oli pelata kahden nopean lapsen kanssa ja Matalla sellaisessa paikassa, jossa hän pystyi toimimaan vuorovaikutuksessa”, portugali sanoi.

Tässä yhteydessä tekstin mukaan Mourinho päätti, että Rooney oli huonompi vaihtoehto Mata on linkitetty Lingardiin ja Rashfordiin.Syynä on puolen aiempi huono muoto, jossa Rooney on ilmeinen kykymättömyys lopettaa vaeltaminen Bet 365 paikaltaan tukossa Unitedin virtausta.

Kuitenkin Mourinho korosti, että Rooney oli edelleen hänen miehensä (kuten johtajan on tehtävä) ja Smalling uskoo hänen Englannin kollegani tulee pian takaisin puolelle. “Luulen, että hän on erittäin kokenut kaveri ja hän on pelannut niin monta peliä, että se on vain ajan kysymys, ennen kuin hän palaa sinne ja ampuu jälleen, koska hän on laadukas”, puolustaja sanoi. Facebook Twitter Pinterest Wayne Rooney valmistautuu tulemaan pois penkistä myöhään, kun Manchester United voitti Leicesterin. Valokuva: Clive Brunskill / Getty Images

Mourinho puhui siitä, miten Rooney oli kapteeni paitsi kentällä, mutta poissa siitä, kun se edusti klubia ja auttoi joukkuekavereitaan.Smalling suostui. Kysyi, oliko Rooney ollut pudotettu, hän sanoi: ”Ei. Hän oli sama kuin koskaan ennen peliä, kun olemme kaikki valmiita. Hän on usein yksi lauluista ja hän oli sama.

”Riippumatta siitä, mikä tilanne on, riippumatta siitä, mikä peli on, olipa se penkillä tai pelaa tai mitä tahansa, hän on aina sama tyyppi ja siksi hän on Englannin päämies ja päämiehemme. ”

Mutta paljon kauemmin? Yhdistyneen kuningaskunnan seuraava retki on Ukrainan Zarya Luganskin vierailu torstai-iltana toisen Europa-liigan ryhmäsarjaan. Rooney voi olla mieleenpainunut peliin, joka on voitettava Feyenoordin avaimen avaamisen jälkeen.

Tämä voi kuitenkin luoda mallin, jossa Mourinho levittää säästöä eteenpäin ja kilpailuissa vähemmän vastustajia vastaan. .Jos Rooney hylättiin Leicesterin haasteena, mitä sitten kun sanotaan United matkustaa Liverpooliin (seuraava liigapeli, mutta yksi) tai Chelseaan seuraavana viikonloppuna? valtuudet – ainakin lähitulevaisuudessa – jättää Rooney pois halutessaan. Käänteinen Claudio Ranierin puolelle tai jopa vähemmän voimakas voitto voi olla herättänyt kysymyksen siitä, onko Rooney kätevä syntipukki.

Ei nyt.Tällä hetkellä mies, jolla on 246 United-tavoitetta (kolme Sir Bobby Charltonin ennätyksen takana), voidaan vähentää perifeeriseen rooliin.

Smalling sanoi, että Rooney oli laulanut pukuhuoneessa ennen ottelua, vaikka se alkoi penkki. ”Hänellä oli sama menetelmä,” 26-vuotias sanoi. ”Vaikka pelit olisivatkin – pelaamme luonnollisesti League Cupia ja hän [Mourinho] muuttaa koko joukkuetta, hän on edelleen sama, pukuhuoneessa.Se on jotain, joka ei koskaan muutu Waynein kanssa. ”José Mourinho vaatii, ettei Wayne Rooney ole ongelma. Lue lisää

Puolustaja paljasti Mourinhon viestin etukäteen. ”Hän todella halusi saada tämän tekijän nautinnon nauttimiseen ja nauttimiseen, koska hänellä on 70-parittomia tuhatta ihmistä, jotka haluaisivat olla kengissä ja kengissä”, hän sanoi. ”Se on vain tapa ymmärtää, kuinka onnekas olemme. Ja voit nähdä, että kaikki nauttivat siitä, että viesti todella lähti. ”

Kuinka paljon henkilökohtaista tyytyväisyyttä Rooney ei ole ollut tekijä voitossa on kiistanalainen. Hän ei ehkä ole koetellut kuun todistamassa sivutoimintoa niin hyvin ilman häntä.

Myöhemmin Rooney, joka tuli Rashfordiin ja oli jäljellä seitsemän minuutin ajan, oli potkiminen lasten kanssa.Kysymys kuuluu, kuinka pian hän sekoittaa sen säännöllisesti isojen poikien kanssa.