Berdych päättyy Zero Championship Turnaukseen. Hän myös menetti Djokovicin kanssa

joukossa Stan Smith jatkaa odotetusti Federer ja nyt Djokovic, joka oli taistelussa lopullisen ristiriidassa Rafael Nadal Espanjasta.

Legendaarinen Sveitsin vastustajat odottavat – joko se on maanmies Stanislas Wawrinka, Andy Murray tai kotona.

Berdych jälleen päädy ryhmän semifinaali pelataan vasta vuonna 2011. kuudennessa osassa useisiin Tšekin tennispelaaja ensimmäistä kertaa, hän kuitenkin lähtee Lontoon arvostetulla liiketoimintaa nolla pisteet 1: 6

Ennen Berdych oli joka tapauksessa lopullinen ottelun erittäin vaikea tehtävä – piti voittaa Djokovic jonka kanssa hän tasapainottaa 02:20 (vuodesta 00:17 kovan pinnan) Masters siihen neljä aikaisemmin menetetty.

Tilastot tiilet eivät pysty vastustamaan ammattitaitoisen Cech, vaikka hän yritti lopettaa turnauksen arvokkaasti.Djokovic on ovelasti odottanut ratkaisevilla hetkillä – ja he voittivat.

“Ei ole koskaan noin, jos tai vaikutelma, riippuen tuloksista tennistä, on vain voittajia ja häviäjiä, oli suhteellisen hyvä mahdollisuus, mutta se on vain se.Tein muutamia virheitä tärkeitä hetkiä ja se oli ratkaiseva “, totesi Berdych toimittaja iDNES.cz paikallaan.

laskenta menetelmävaihtoehdosta mukaan hänen sanansa ennen peliä ei keskittynyt. “Se on vain asia laskennan se todellakaan usko mennä oikeuteen ja yrittää pelata parhaani peli, jokainen peli alkaa alusta, kun alkaa ajatella liikaa, joten se ei ole, sillä ei ole väliä kuka olet pelaa, yrität keskittyä sen lähtö “hän sanoi.

Berdych epäonnistui alussa ja end sarjaa

Kun Tšekin tennispelaaja alkuperäisessä vaihto onnistui saamaan mukavan kämmenlyönti nurkkaan tuomioistuimessa, se näytti lupaavasti. Mutta ulkonäkö oli harhaanjohtava.Toinen seitsemän pallot voittanut Djokovic, Berdych ei pisteet, vaikka itsepalveluna kuusi kertaa tai fiftýn.

kuitenkin auttoi tauko ja tilaa 1: 2 ja 0-40 vieläkin sitä. Hän auttoi minua kahdella ässällä. Maailman kuudes pelaaja pakotti ensimmäisen ATP-tikkaat tekemään virheitä.Hän yritti pysyä Pitkän vaihdon, mutta jälleen voinut vedota ensimmäinen palvelu – oli vain 57procentní menestys.

kahdeksas peli oli avain, Berdych menetti 3: 4, 30-15 valtion pitäisi ottaa “haaste “koska tv-grafiikka paljasti, että pallo on kevyesti harjattu linjan.

sen sijaan hän sai 30 vuoden Bohemia kohtaamiin ongelmiin peräkkäin kolme brejkbolům ja viime huollettu volley verkolla.

Djokovic ensimmäiset dopodával, clinched semifinaalissa ottelu on todella hyvä ulos.

toinen joukko alkoi kuten ensimmäinen, Djokovic johti 2 0. Kuitenkin Berdych hankkia kolme tulokset peliä peräkkäin ympärillä.Parannettu hallinnon yrittää hyökätä häntä, mutta tennis kerääntyä luontevasti virheitä (31 yhteensä olivat tehneet).

Lisäksi pitkä Tsekin mrštnému serbien jälleen mishandled terminaali asetettu. 5: 5: ssa Djokovic tarjosi kaksinkertaisen mahdollisuuden tasoittaa. Se ei kieltäytynyt tarjouksesta, sanoi maailman ykkönen.

Peli. Set. Match.Djokovic.

Berdych ja päättyi kauden, serbi, sen sijaan, voi silti tehdä historiaa neljännen voittonsa peräkkäin.

Federer kukistivat Japanin Nišikoriho

kuuden Masters mestari Federer taisteli Nišikorim yllättäen jännittävä taistelu – nauttinut jälkeen tulos 7: 5, 4: 6, 6: 4

Sveitsin että Lontoon yllä kaksintaistelu päättyi jälkeen 23 ottelut Djokovičovu voittoputki, vaikka aina meni johtoon, mutta Japanin soturi voisi verrata jokaisessa vaiheessa. Aukkoon asetettu, Federer voittaa antaa paeta toisessa mutta hukkaan johtaa 4: 1.

Sama tilanne toistetaan sitten ja kolmas sarja.Entinen maailman ykkönen vastustaja jäljellä kiristää 1: 4-4: 4, kaksi viimeistä peleissä ottelun vaan kuului iloksi yleisö Federer myrskyinen Lontoon.