Glamourous Show -mestaruusturnaus. Mikä ylellinen tenniskenttä näyttää

5 tähden Hotel Savoy sijaitsee Thames-joen rannalla. He asuivat siinä Bob Dylan, Marilyn Monroe, Charlie Chaplin tai Beatlesin.

Nykyään se pysyy paras tennispelaajat planeetan. Savoy, paikka, jolla on yli sadan vuoden historia ja kaunis näkymä Thamesille, korvasi tänä vuonna Mariottin, jossa pelaajat asuivat ennen. “Ja se on todella kaunis,” hehkutti Andy Murray.

ylelliset huoneet, kuntosali avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, uima-allas, kylpylä parannuskeinoja, seitsemän eri ravintoloissa…Tämä on vain osa viisi, joka tarjoaa tennispelaajat Savoy .

hotelli on vain osa ylellisyyttä, jonka he Lontoossa saa.

show, jotka ihmiset rakastavat

Henkivartiasi. Oma pukuhuone. Oma kuljettaja.Kaikki tämä on tarjolla niille, jotka ovat päteviä kauden loppukauteen.

Se on ainutlaatuinen tapa päästä stadionille. Lontoon kadut ovat liian täynnä, joten joka tunti kulkee Savojasta <2> </> arenealukselle. Matka kestää noin 40 minuuttia ja pelin lopussa pelaaja on melkein Thamesin rannalla sijaitsevassa aulassa.

Sponsorointi tai mediatoiminta on enemmän kuin missään Lontoossa, mikä on loogista: “Kaikki fanit tietävät, ketkä pelaavat täällä. Se ei ole pelkästään Federer ja Djokovic. Mutta tietää, kuka Berdych on, joka Ferrer pelaa “, kertoo tunnettu tenniläinen toimittaja Matt Cronin, mutta tehtävät lunastetaan, kun pelaajat voivat tuntea rock-tähtiä.Ne tulevat pääasiassa alussa yksi ottelu, kun taas jalan pukuhuoneessa päälle tuomioistuimessa. Pimeyteen ja hiljaisuus stadionin niinä hetkinä juuri kuullut laukauksia, jotka muistuttavat syke. Jännitteet huipentui ennen saapumista tähteä.

Ja sitten se tapahtuu. Sisäänkäynnin tuomioistuimelle vaipallinen savupilven, areenalla soi kovaa musiikkia ja myrskyisät suosionosoitukset pelaaja saapuu oikeuteen. Kävelee sininen valaistu laituri noin joka valaisee hänen nimensä.

Tämä on show, että ihmiset rakastavat.

Ne kuitenkin myös vuosittain tulee O 2 areena noin neljännesmiljoona.Ja se asuu viereisessä Fanzonen, jossa voit katsella liikuntaa pelaajien testata tennis taitoja, ne mittaavat nopeutta hallinnon, tai jopa pienempi tuomioistuimessa pelata.

Miksi liiku, kun olet tekemässä?

Lippujen hinnat pelejä vaihtelevat yhden jakelun portaalit viagogo muutamasta sadasta kruunut useaan tuhanteen. Mutta onko se vähemmän houkuttelevaksi ottelun tai kaksintaistelussa suurimmista tähdistä, melkein aina areenan 17800 katsojaa täyttää reunoja myöten. Mikä ero unelias joskus tyhjän tribuunit Mestarien Tournament Singaporessa…

Silti Lontoo pelaa tässä turnauksessa Mestarien seitsemännen kerran ja siellä on ainakin kolme kertaa.Vain New York isännöi viimeinen tapahtuma kauden pidempään (1977-1989).

“Koska siirtymässä O 2 on erittäin onnistunut turnaus. Se houkuttelee ennätyksiä, on uskomaton ilmapiiri. Katsojamäärät televisiossa ensimmäistä kertaa viime vuonna yli 100 miljoonaa katsojaa, “väitti Chris Kermode, Chief ATP. “Tällä hetkellä ei ole parempaa paikkaa, missä hän voisi olla.”

Tietoja turnauksen pyörii valtava rahaa. Jos joku voittaa kaikki viisi ottelua, he ansaitsevat noin 57 miljoonaa kruunua palkintorahaa varten. Mutta toiset eivät ole väärin. Vain osallistumispalkkio on neljä miljoonaa.Ja vaikka ensimmäinen osa Richard Gasquet saa noin 2,4 miljoonaa, enemmän kuin voittaja pienempiä turnauksia Estorilissa ja Montpellier.

Silti on Lontoossa kaikki täydellinen, kun kaikki, ei tulos, joihin kohdistuu korkeita veroja. Ja myös O 2 areena – suosikkifaneiden sijasta, mutta jotkut pelaajat kritisoivat. Hitaampi pinta ei istu liian aggressiivisesti pelaamalla tennispelaajat.

Viime vuonna se kärsi Marin Čilić tai Milos Raonic toistuvasti pestään Tomas Berdych. “Täällä ei myöskään ole tuloksia.Uskon, että jos se oli tavallinen turnaus ja se ei tule tänne “, sanoi hänen isänsä Martin.

Vaikka olosuhteet hallissa kuin edes kuusinkertainen osallistuja Berdych myöntää, että yhtä houkuttelevia sijainti etsisivät kova: “Tämä on palkinto – yksi monista – tennispelaaja.”