Arsène Wenger: Brexitin ehdot saattavat Unibet sanoa Valioliigan tulevaisuuden

Arsène Wenger on myöntänyt, että hän oli järkyttynyt Ison-Britannian päätöksestä lähteä Euroopan unionista ja on ennustanut, että Brexit voisi “määrätä Valioliigan tulevaisuuden”.

Puhuminen Ranskan jalkapallolle, Arsenal

“Se huolestuttaa minua, se myös järkyttää minua”, myönsi Wenger, joka juhlii 20. vuosipäivänsä kuten Arsenalin päällikkö elokuussa.

“Kukaan ei tiedä miten tämä tulee olemaan käytännöllinen Unibet suunnitelma. Kukaan ei todellakaan tiedä mihin olemme menossa. Mutta shokki on se, että huomaamme, että Englannissa on suurin osa ihmisistä, jotka haluavat jättää Euroopan unionin.Se on vielä räikeämpi, kun asut Lontoossa, erinomainen esimerkki kosmopoliittisesta elämästä. “Brexit äänestää: mitä tarkoittaa ammattiurheilun Britanniassa? Lue lisää

Hän lisäsi: “Itse asiassa kaksi englantia – yksi, joka äänesti pysyvän ja toinen, joka äänesti lähteä. Puhuin paljon talousanalyytikoiden kanssa, eikä kukaan heistä tiedä tarkalleen, mihin olemme. Poliittisesta näkökulmasta Englanti on menettänyt johtajansa ja tällä Unibet hetkellä hänellä ei ole toista. Tämä epävakaus on huolestuttava. Tänään englantilaiset ovat pimeässä poliittisella tasolla. Eurooppa voisi myös horjuttaa. “Wenger kysyttiin sitten, jos punnan lasku alimmalle tasolleen yli 30 vuoteen välittömästi äänestyksen jälkeen saattaa vaikuttaa englantilaisten klubien menojen siirtymiseen kesänsiirtoikkunaan.

“Kyllä, varmasti.Pelaajat näkevät palkkansa vähenevän ja Saksan kilpailu, esimerkiksi, on vahvempi “, hän vastasi. “Mutta se oli yksi työpaikan riskeistä ja se huolestuttaa minua vähemmän. Englannilla on edelleen hyvä määrä taloudellisia resursseja. On olemassa Unibet marginaali rahat, jotka tulevat jälleen tänä vuonna.

“Mutta mielestäni on äärimmäisen pitkällä aikavälillä kysymyksiä, joihin on vastattava. Englannin lähtökohtana oleva Euroopan unioni määrittelee Valioliigan tulevaisuuden. Jos liiga tulee vähemmän houkuttelevaksi, lähetystoiminnan harjoittajat tarjoavat vähemmän rahaa oikeuksiin, klubin tulot vähenevät ja Valioliiga kärsii seurauksista.Siellä on ongelma.

“Ajattelimme, että Real ja Barça parhaat pelaajat sanovat:” Haluan myös mennä Englantiin, koska kaikki ovat siellä. “Kaikki tämä on nyt epävarma ja Brexit on avain Unibet vedonlyönti bonus teoksissa. Sillä on seurauksia, ei lyhyellä aikavälillä, mutta pitkällä aikavälillä kyllä. ”

Wenger kielsi myös ehdotuksen siitä, että jalkapalloilijoille voidaan myöntää poikkeus vapaata liikkuvuutta koskevien lakien mahdollisesta päättymisestä, jos ja kun Britannia jättää EU: n.

“On aina älyllisesti vaikea puolustaa tällaista periaatetta. Ja väittää, että jalkapallolle olisi annettava enemmän etuoikeuksia, jotka eivät koske muuta toimintaa, kun jalkapallo on jo hyvin etuoikeutettu. “Monet työpaikat ovat kansainvälisiä. Miksi meidän pitäisi asettaa etusijalle jalkapallo?Kun sääntö on olemassa, sen pitäisi koskea kaikkia ammateita, Unibet muutoin aina tulee olemaan vaatimuksia, jotka on tehty. “66-vuotias mainitsi sitten esimerkin 1980-luvun lopusta, jolloin englantilaiset klubit kiellettiin eurooppalaisista kilpailu esimerkkinä siitä, miksi Valioliigan on epätoivoisesti vältettävä suuria mullistuksia, mikä jopa viittaa siihen, että Brexit olisi voinut olla tekijä Englannin tappionsa Islannissa Euro 2016: ssa.

“Kun Englanti jätti Euroopan mestaruuskilpailut viideksi vuodeksi [vuodesta 1985], hän työskenteli kovasti palaamaan muiden tasolle. Mielestäni Englanti tarvitsee Eurooppaa, se on välttämätöntä. Ja Eurooppa tarvitsee Englannia. ”

” Älä unohda, että se on Englanti, joka loi tämän Unibet vedonlyönti bonuksia tilanteen. Juuri tästä syystä tänään jokainen on hieman tyrmistynyt.Kysyn itseltäni, jos englantilaiset pelaajat [jotka menettäneet Islannista] eivät itse ole jättäneet koko juttua. “