Ryan Sessegnonin uutisjakso näyttää ohi

Tarina loppui siellä, joten meidän oli spekuloitava, onko Fulham nähnyt sopivaksi räätälöidä pyhitetyn paketin Craven Cottage -huoneistossa tai tarjosi lahjoittaa sen Britannian museolle, mutta se ei ollut kauan ennen kuin sosiaalisen median ihmiset puhuivat “todella mukava kosketus yhdestä hienoimmasta lapsesta, jonka koskaan tapaat”. Jotkut kutsuivat Sessegnonia luovuttamaan Nobelin palkinnon Real Classy Touchesista. Jalkapalloliiton johtaja Greg Clarke ilmoitti aikovansa myydä Wembleyn Sessegnonille.Sana suodatettiin Steven Spielbergille, joka osti Unibet Hungary välittömästi elokuvan oikeudet. ”Ei ole koskaan ollut suurempaa epäitsekkyyttä”, Schindlerin listan johtaja sanoi. ”Ajattelen kutsua sitä pesua Ryanin yksityisiksi.” John Terry voisi jättää Chelsean pelit uuteen Aston Villa -myyntiin Lue lisää

Kyseistä sankaria ei voitu kommentoida 24 tunnin jälkeen. Osittain siksi, että suuri osa edellisestä kappaleesta on tehty.Ja myös siksi, että tämä sarake on tullut siihen tulokseen, että Sessegnonin pyytäminen hänen pyykinään edustaisi matalaa uraa, varsinkin kun jokainen muu jalkapalloilija kirjoittaa joko ominaisuuden Mohamed Salahin lapsuudesta Egyptissä tai yrittää löytää huoneen yöksi Kiovassa .

Mutta tämä on se paikka, jossa olemme tällä hetkellä, rukoilemalla ilmoitusta, jonka mukaan Sessegnon kykenee käyttämään kodinkoneita (odota, kunnes kuulet siitä, kun hän käytti mikroaaltouunia ilman apua), ja todellisuudessa tämä kertoo enemmän meistä kuin hän. On tietysti runsaasti jännitystä 18-vuotiaasta, joka on ollut loistava ja peloton Fulhamin huolettoman maksun aikana lauantaiden mestaruuskisojen finaaliin Aston Villa vastaan.Kuitenkin otsikot siitä, että mies pestä vaatteensa, tuntuu venytyksestä.

Todellakin, kun puhun entisenä teini-ikäisenä poikana, voin ymmärtää, miksi vanhemmat dumbstruck tulevat siihen, että Sessegnon ei vain palanut Unibet odds vaatteitaan sen jälkeen kun on huomannut, että kitti oli lähtenyt rakennuksesta.Silti näyttäisimme kuitenkin pääsevän siihen pisteeseen, jossa on niin paljon tietoa, että on syytä syödä, että tavalliset asiat omaksuvat ominaisen merkityksen, niin että uutiset Harry Kaneen nimittämisestä Englannin MM-kapteeniksi osoittivat viittauksia hänen rohkeaan taisteluun kehittääkseen maku kaloille, ikään kuin yhden 24-vuotias isä on itse asiassa yhdeksänvuotias poika, jonka vanhemmat yrittävät vieroittaa hänet kalojen sormista.

Reilun pelin tekeminen Kaneelle, joka oppii arvostamaan grillatun lohen ravitsemuksellisia etuja. Mutta Sessegnonin pesukoneen seikkailu on myös paljon syvällisempi analyysi kuin mitä se ansaitsi, oli käynyt selväksi, että ihmiset eivät voi auttaa, vaan holhota jalkapalloilijoita, jopa tahattomasti.Tämä tuntui väärältä, puhumattakaan hieman tekopyhästä, koska keitin vedenkeitin, joka ei sisältänyt vettä pari yötä sitten. Jatka tätä polkua ja kysyisimme Gareth Southgatelta, ovatko hänen pelaajansa lähettäneet viestin muulle maailmalle muistaa, että he pakastavat shinpadit kouluretkelle Venäjälle.

Mutta vanhurskas vihainen Infantilisaation kasvavalla suuntauksella on rajalliset rajat.Väitteelle on toinen puoli ja se tuli selväksi, kun Sessegnonin vaikeuksista seurasi väitteet, että Villa on valmis antamaan John Terrylle, joka on 37-vuotias aikuinen, kadottamaan molempia pelejä Chelsea vastaan ​​ensi kaudella, jos Steve Bruce’s puolella voittaa ylennyksen Premier Leagueille, jonka uutiset toivat mieleen puolustajan naurettavan Stamford Bridgein jäähyväiset viime vuonna.

Terry, muista, auttoi järjestämään sen niin, että hänet voitaisiin korvata 26. minuutilla Sunderlandia vastaan , joka muistuttaa hieman dynastian uudelleenkäynnistystä, jossa yksi hahmoista heittää itsensä ylevään väärennettyyn häät, jossa on sisätiloissa sijaitseviin suihkulähteisiin ylistäviä riikinkukkoja. Vain parasta! Vaikka, kuten eräs alaviiva huomauttaa, riikinkukot eivät voi uida.Vaikka mikään Terryn Chelsean joukkuekaverista ei uskaltanut sanoa ääneen, kävelemään pois sen hetken, joka vastasi hänen paitansa, merkitsi hänet jalkapallon Mariah Careyksi. Facebook Twitter Pinterest John Terry: kapteeni, johtaja ja legendaarinen puolueiden suunnittelija. Valokuva: Ed Sykes / Reuters

Nyt meidän kapteeni, johtaja ja legendaarinen puolueiden suunnittelija on huhuttu harkitsemaan seurantaa. Jotkut pelaajat kieltäytyvät juhlimasta, kun he pisteytyvät vanhoja klubeja vastaan, jopa pitämällä kädet ilmassa anteeksi anteeksi pahasta syntiä, jolla pisteytetään tavoite nykyiselle työnantajalle. Terry voisi kuitenkin olla ottamassa sen esiin.Kun hylättiin Premier League -klubien viime kesänä tekemät tarjoukset, jotta vältytään pelaamasta Chelseaa vastaan, jolle hän teki 717 esiintymää 22 vuoden aikana, hän olisi melkoinen suolakurkku, jos Villa nousi.

Huolestuttavaa kaikki asianosaiset, Fulhamia vastaan ​​järjestetty finaali pidetään 26. toukokuuta. Se on merkki. Mutta älä epäröi: Villa on tunnistanut tilanteen vakavuuden.

Unohda, mitä tapahtuisi, jos he tarvitsisivat lyödä Chelsea pysyäkseen ylös tai mitä Terry tekisi, jos hän pääsee hallitsemaan joukkueita samassa liigassa kuin hänen vanha klubi. Jotkut asiat ovat liian arvokkaita – kuten kapteenin käsivarsinauhat, jotka Terry kaivoi varastosta ja muotoilivat numeroon 26. Toivottavasti hän laittoi ne ensin pesuun.