Unibet internetes sportfogadás

Scott Brown visszavonult a nemzetközi labdarúgásból.A kelta kapitány márciusban nyerte meg Dániával szemben az 50. és a végső sapkáját, de most úgy döntött, hogy a futamára időt szán a klub karrierjének meghosszabbítására.

A 31 éves a sérülésekkel küzdött a közelmúltbeli szezonban, és most már Unibet elmondta a nemzeti vezetőnek, Gordon Strachannak, hogy már nem kívánja kiválasztani, amikor előkészíti a máltai világbajnokság következő hónapjait.

Az egykori Skócia kapitánya azt mondja, hogy ez a legnehezebb döntés pályafutása után, de egy nyáron az introspekció után úgy érezte, hogy a nemzetközi labdarúgás igényeit nem lehet Unibet hektikus klubidővel fenntartani.

Brown, aki 2005-ben debütált az Egyesült Államokkal szemben és vezette országát 21 alkalommal azt mondta: „Először is szeretnék köszönetet mondani Gordonnak, hogy megtiszteltetés számomra, hogy nemcsak az én országomért játszottam, hanem Skóciát is kaptam az Unibet utolsó kampányban.Én is tartozom adósságnak minden Skócia menedzsere előtt, aki engem választott – közvetlenül Walter Smith-nek, aki átadta nekem az idősebb debütáltat, és az országos ifjúsági edzőket az út mentén.

“Gordon az egyik leginkább a karrieremben befolyásos emberek, és nem Unibet internetes sportfogadás akartam engedni neki, vagy az én országomnak, de nyáron sok gondolkodásom volt. Nem titok, hogy a karrierem során sérüléseket szenvedtem, és ha több mint 30-at kapsz, meg kell védenie a testedet.

„Nem vagyok olyan játékos, aki félig szívesen partra szállhat. – 100% -ot adok minden alkalommal.Tekintettel ennek a kampánynak a Skóciára vonatkozó jelentőségére és a kelta előtt álló kihívásokra, egyszerűen úgy éreztem, hogy nem tudtam fenntartani Unibet mindkét kötelezettségvállalást anélkül, hogy előadásom vagy helyreállítási időnk szenvedne.

„Gordon teljesen megérti ezt, és én remélem, hogy a skóciai támogatók is megértik az álláspontomat. A nyáron megnövekedett az a személyes csalódás, hogy nem értek el egy nagy bajnoki döntőt, de van egy nagy csapatunk, és biztos vagyok benne, hogy valóban el tudunk menni ebbe a kampányba, és eljuthat Oroszországba [2018].

„Igazán úgy gondolom, hogy az utolsó kampányban megmutattuk, hogy elég jó vagyunk ahhoz, hogy versenyezzünk Németországgal, a világbajnokokkal és más nemzetekkel, Unibet akik előttünk álltak.Szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, akik Európa-szerte utaznak, hogy támogassanak minket, csapattársaimat és a munkatársak munkatársait. ”

Strachan tisztelgette Brown hozzájárulását az országához, mondván:„ Scott is az egyik legszívesebb játékos, akivel találkoztam, és valaki, aki maga elé állítja a csapatot. Nem az a fajta, amellyel önmagában is játszhat, és megértem és tiszteletben tartom az általa hozott döntést.

„Hatalmas csodálatom van egy olyan játékosnak, aki önzetlen, mint ő: feláldozni a családi időt és a helyreállítást ideje, hogy segítse országát. Hiányozni fogunk Scotttól, nem Unibet kétséges, de a futball fejlődik, és lehetőséget ad másoknak, hogy fokozzák. Hiányozni fogjuk, mint egy személyt, mert befolyása és népszerűsége a csapat köré szerves része volt mindennek, amit csoportként csináltunk. ”