Dopingin rangaistuksia voidaan myöntää vain Laosannessa, joka on IOC: n päällikkö Prahassa

pitämässään puheessa Prahan yleiskokouksessa Euroopan olympiakomiteoiden Bach sanoi: “Anti-doping-ohjelman pitäisi olla joukko erottuu urheilujärjestöjen kanssa. Riippumattomien virastojen on tarpeen puuttua dopingin kysymykseen. WADA: n on oltava aktiivinen, ja kun epäilyjä ilmenee, se on ratkaistava välittömästi. Joten ongelmien korjaamiseksi alusta alkaen, että me syttyi päätään Venäjällä. ”

Valmisteilla tyytymättömyytensä tuomiosta urheilu välimiesmenettelyä CAS, joka voisi tulevaisuudessa ainoana ansaita rangaistuksia dopingrikoksesta, urheilija samoin sillä heillä on tähän asti ollut oikeus valittaa. “Mutta taas, vain sopivaan CAS-kammioon”, Bach sanoi.Dopingin torjunta olisi oltava avoimempaa ja nopeampaa ja ajanjakso syyllisyydestä rangaistukseen lyhyempi.

puheenjohtaja KOK uskoo, että “vahva akselit” esiintyy myös Venäjällä, joka on nyt määrä doping-skandaali ulkopuolelle Urheiluliiton IAAF. Aikana Prahan kokouksessa pyydetyt jakamisesta sanoja Alexander Zhukov, puheenjohtaja Venäjän olympiakomitean, ja lupasi: “Teemme kaikkemme Venäjän urheilun doping puhdistaa.”

Sebastian Coe, puheenjohtaja Kansainvälinen Urheiluliiton ja IAAF tällä kertaa hän ei halunnut ilmaista koko tapausta tiedotusvälineissä.Thomas Bach sanoi mahdollisuudet, että Venäjän joukkue kilpaili Games Rio, on edelleen olemassa.

Valitsemalla tulevaisuus paikka Euroopan Games vuonna 2019, vaikka yleiskokous peruutettu vielä Venäjän enemmän tai vähemmän sitoutuneita – vaikkakin kunnossa. Patrick Hickey, puheenjohtaja Euroopan olympiakomiteoiden jälkeen Prahan kokouksen toimeenpanovallan, sanoi: “Venäjä on edelleen meidän ensisijainen kumppani järjestämisestä Euroopan Games vuonna 2019, kun riippumaton viranomainen vahvistaa, että Venäjän antidoping-ohjelma on saavuttanut sellaiset muutokset ovat kansainvälisten normien mukaisia.”

Bakuissa sijaitsevat Premier European Games -palkinnot on arvostettu menestyksekkääksi. “Lisäsimme viimeisen puuttuvan ympyrän viiteen mannerpeliin”, Hickey sanoi.Silti sanoo virkamiehet saavuttaa korkeamman tason kilpailu Euroopan Games eräillä keskeisillä urheilun aloilla – lähinnä yleisurheilu ja uinti.

“Haluamme seuraavassa Eurooppa pelit olivat kaikissa urheilulajeissa Olympic pätevyys Tokiossa vuonna 2020 ja mahdollisuuksien täyttää tehtävänsä Euroopan mestaruuskilpailujen yksittäisissä urheilu “, sanoi Zhukov.

järjestämistä Euroopan pelien vuonna 2019 olisi jaettava kahteen hyvin kaukana Venäjän Kazanin kaupungissa ja Sotši.

Thomas Bach taas Prahassa hän ilmoitti, että seuraava olympialaiset Riossa 2016 ja KOK valtuuttaa alusta pakolaisten, jotka eivät voi olla jäseniä edustustojen lähtömaihinsa.He kiipesivät olympialaisten lippu.

“Pakolaiset, joilla on asianmukainen urheilun osallistuminen peleihin, haluamme hemmotella itseäsi edelleen unelma unelmansa tulla jumalat”, sanoi Bach. “Heillä on nyt kotimaastaan, ei maajoukkueen, ei lippua, kun he kävelivät mukaan, eikä niiden kansallislaulu. Siksi haluamme tarjota heille kotiin Olympiakylässä sekä olympialaisten lippu ja hymni omakseen.Se tulee olemaan suuri toivon symboli kaikille pakolaisille. ”

Bach kehui hankkeen kansallisen olympiakomitean puistot, jotka ovat edelläkävijöitä Tsekin Olympiakomitean ja sen puheenjohtaja Jiri Kejval.

“Se on loistava tapa saada ihmiset urheilun ja olympialiikkeen ja kouluttaa heille:” KOK presidentti arvostaa. “Tsekin Olympiakomitean tässä suhteessa asettaa riman korkealle. Mutta et voi odottaa, että ihmiset tulevat sinun jälkeesi. Sinun on otettava yhteyttä heihin. “