Pep Guardiola haluaa Sterlingin täyttämään De Bruyne -rikkomuksen Manchester Cityssä

Pep Guardiola on kehottanut Raheem Sterlingia vauhdittamaan Kevin De Bruynen poissaoloa, ja Manchester City pelkäsi Belgian pelinrakentajaa melkein kuukaudessa, koska hänellä oli vahinkoa. Kaupunki Lue lisää

De Bruyne rupesi kaupungin kuudennesta peräkkäisestä Premier League voitosta Guardiolan lauantaina – 3-1 voitto Swansea Cityssä – sen jälkeen, kun ongelma on jatkunut. Johtaja myönsi myöhemmin, että ennuste ei näyttänyt hyvältä, ja lääkärin on arvioitava hänen tilannettaan sunnuntaina.

Vaikka pelaaja oli alun perin optimistinen, hän oli kärsinyt vain vähäisestä rasituksesta ja olisi jäänyt syrjään pari viikkoa, on selvää, että vahinko on vähäinen repeämä ja hän on todennäköisesti jopa kuukauden ajan.Kaupunki ei odota saavansa täydellistä ennustetta De Bruynen hamstring-ongelmasta ainakin seuraavien 48 tunnin aikana, mutta jos kyyneleet vahvistetaan, se hallitsisi häntä keskiviikon mestarien liigan solmussa Celticissa, sunnuntain huippuluokan ottelussa Tottenham Hotspurissa ja kansainvälisen tauon jälkeen Evertonia vastaan ​​kiinnitetyssä telineessä, jossa Champions League -pelissä Barcelonaa vastaan ​​19. lokakuuta penciled in hänen paluuta. hänen neljännen Premier League -tavoitteensa lauantaina – voi täyttää rikkomisen.

“Kevin ei aio pelata seuraavia pelejä, ja nyt meidän on jatkettava ja voitettava pelit ilman häntä. Meidän täytyy tehdä niin, hän sanoi. ”Raheem tuntee sen.Hänen mielestään hänen joukkuetoverinsa arvostavat hänen ponnistelujaan – henkilökuntaa, valmentajia – olemme niin iloisia siitä, mitä hänellä on. Mutta jälleen tämä on vain syyskuu. Haluaisin olla toukokuussa yhden pelin jäljellä, mutta olemme syyskuussa ja olemme pelanneet vain kuusi peliä. Meillä on paljon pelejä. ”

Sterling kritisoitiin hänen esityksistään Euro 2016: ssa sen jälkeen, kun Islanti oli lopettanut Englannin lopettaman pettymyskampanjan. Liverpoolista myönnettiin, että entisen Barcelonan ja Bayern Münchenin johtajan saapuminen kesällä on auttanut muuttamaan hänen lähestymistapaansa.

“Johtaja on pyytänyt minua nauttimaan pisteistä ja katsomaan, että pallo menee verkon takana.Hän antaa kaikille luottamuksen, ei vain minua, ”Sterling sanoi.

“ Hän antaa kaikille uskomuksen ja motivaation. Hänen puheensa ennen [peli] oli fantastinen, ja se tarkoittaa, että kun mennä ulos kentälle, olet todella ampunut peliin. Tämä on tiimi, joka kasvaa ja kehittyy ikuisesti. Nämä suhteet kehittyvät, joukkuehenki on suuri pukuhuoneessa, kentällä, taistelemme toisiamme puolesta ja meidän on pidettävä tämä menossa. Yritämme parantaa ja olla rentoutumatta. Juuri yrittää saada meidät tekemään. ”

Hän lisäsi:” Minulla on ollut muutamia mahdollisuuksia viimeisten parin vuoden aikana ja minun on lopeta ne pois.Mikä tekee minut soittimeksi, jonka haluan olla, on pisteyttämässä enemmän tavoitteita, on viileä tavoitteen edessä ja pisteytys niin monta kuin mahdollista. ”

Kaupunki vierailee Celticissa tavoitellakseen 11. peräkkäisen voiton kaikissa Guardiola-kilpailuissa. Sterling tulee Brendan Rodgersin puoleen, joka antoi hänelle täyden Premier League debyytin Liverpoolissa vuonna 2012, ja hän myönsi, että entinen johtaja on ollut ratkaisevassa asemassa hänen kehityksessään.

“Hän oli minulle suuri. Yritän oppia jokaiselta johtajalta, jonka kanssa olen työskennellyt, ja hän on mies, jonka olen varmasti oppinut paljon, ”Sterling sanoi. ”Kun hän ensin muutti Liverpoolista, puhuin hänelle ja puhuin hänelle pari kertaa sen jälkeen.Olen muuttanut numeroni muutaman kerran siitä lähtien, joten odotan innokkaasti kiinni hänen kanssaan ja toivottavasti saada uuden numeronsa.

“Hän on fantastinen kaveri. Hän pelasi minua eri tehtävissä, jotta voisin ymmärtää näitä rooleja ja mitä se otti. Hän antoi minulle paljon luottamusta. On hyvä nähdä hänet uudelleen, ja toivotan hänelle hyvää – mutta sinä päivänä se tulee pelaamaan.